Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SCG'18 1-DVG 1
 

 

Onnodig puntverlies DVG

DVG begon sterk aan de wedstrijd en dwong al vlug een corner af, deze werd kort genomen door Teun Welvaarts. Luuk vd Ven zijn schot Kwan via via bij Jurre van Veghel terecht die hem onberispelijk binnen schoot zo stond DVG al binnen 2 minuten voor. SCG kwam er de eerste minuten niet aan te pas tot dat plots een bal vanaf links slap weg gewerkt werd door DVG en de aanvoerder van SCG hem zo maar binnen kon schieten.

Nu werd de ploeg uit gestel weer wat gevaarlijker en kwam dvg een aantal keren goed weg. Zo kwam er in de 12 minuut een bal op een arm van een DVG er maar werd deze niet op de stip gelegd. Wat ik goed kan begrijpen maar dat moet een keer aan Gozubuyuk uitgelegd worden. DVG werd wakker geschud en zette wat aan , maar werd niet echt heel gevaarlijk. Helaas voor DVG viel in de 37e minuut Peter Versantvoort uit  met een blessure, toch wel tegen de verhouding in kwam de ploeg uit gestel met 2-1 voor. Een vrije trap werd vanaf de 16 in gedraaid en knap binnen gekopt door de sterke Rodi van Gaal die al een paar keer was opgelapt. Dit was een stand die DVG niet kon gebruiken en was er maar een opdracht en dat was proberen te scoren.

Kan niet gezegd worden dat er geen inzet was bij de mannen uit Liempde en de kansen waren er ook zeker. Maar alle voorzetten kwamen net verkeerd aan, ook kwam Good old Bas van Houtum erin om wat te forceren en ging DVG 1-1 spelen. SCG had een paar keer de kans om DVG op 3-1 te zetten maar de voorhoede van de mannen uit gestel hadden niet hun beste dag.  Het zat DVG ook niet echt mee zo ging een kopbal van de sterk spelende Luuk vd Ven op de lat en werd een hoekschop niet binnen gekopt. Gestel probeerde met veel kleine overtredingen DVG uit zijn spel te halen en kreeg dan ook een aantal gele kaarten van de goed leidende scheidsrechter uit Boxtel Dhr Visser. Gestel kwam er niet meer uit en DVG kreeg echt de kansen om minimaal de 2-2 te maken, maar Pim Verboom kopte recht op de keeper. Ook kreeg invaller Thijs Dill de kans op de 2-2, helaas voor de mannen uit Liempde bleef het 2-1. In de stand passeerde zo de ploeg uit gestel DVG en wordt het ongemeend spannend onderin. DVG trainer Henry vd Braak kon het niet verwijten aan de inzet maar zag ook dat niet alle spelers hun beste niveau haalden vandaag . De 2e helft wilde de bal niet goed vallen en hadden we een paar keer pech sprak de trainer uit Liempde . 1 motto zondag , gas erop tegen Zwaluw we hebben de punten nog nodig.

Auteur Jeroen van Oirschot
Meer vv DVG voetbal nieuws >>>>


12-05-2022
 
 
SCG'18 1-DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)