Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

den Dungen 1 - vv DVG 1
 

 

DVG in rouw dag na nederlaag.

Nee niet in rouw om de kansloze 6-1 nederlaag uit bij Den Dungen. Deze was maandagmorgen zo vergeten. Het verlies van een echte DVG er, want dat was Jan Smulders uit de Pastoor Dobbellijnstraat er een. Weegt vele malen zwaarder dan een voetbalwedstrijdje.

Al vele jaren miste Jan met zijn vaste voetbal maten bijna geen wedstrijd van zijn Clubje, zo bezocht hij afgelopen zondag op zijn fiets nog DVG bij Den Dungen uit.
Maandagmorgen was Jan samen met zijn maten van de maandag ochtendploeg weer aan het werk op ons sportpark. Met plezier en nog wat na mopperend over de wedstrijd van zondag. Waarschijnlijk dat het vroeger toch allemaal wat beter was toen ze zelf allemaal in het eerste stonden. Tot dat het noodlot toesloeg bij Jan tijdens deze werkzaamheden en onder het oog van zijn vrienden langzaam uit het leven kroop. Dit ondanks verwoede pogingen van zijn collega’s en de hulpdiensten.  Geschokt zijn we allemaal met het verlies van deze fijne man en een Dvg er in hart en nieren.
Jan bedankt voor de 57 jaar dat je lid was en daarin was je een fanatieke voetballer en supporter en een geweldige vrijwilliger .

Wij wensen Thea, hun kinderen , partners en kleinkinderen en familie en vrienden heel veel sterkte namens alle DVG ers


Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


10-10-2021
 
 
den Dungen 1 - vv DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)