Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - Trinitas 1
 

 

DVG wint laatste wedstrijd 2019

DVG heeft zondag 15 december het jaar 2019 afgesloten met een thuis overwinning op Trinitas. Vanwege de hevige regenval in de laatste tijd werd er uitgeweken naar het kunstgras veld. Door dit resultaat staat DVG mooi in de middenmoot en na de promotie, van vorig jaar, is dit een prima uitgangspunt voor het vervolg van de competitie.

DVG begon voortvarend aan de wedstrijd. Dit was de laatste weken ook vaak het manco. Trinitas werd vanaf het begin van de wedstrijd goed onder druk gezet en als je dan ook nog een vroege treffer maakt is de toon gezet. Teun welvaarts kwam over de linker kant goed door en op de punt van de 16 sneed hij naar binnen om met rechts uit te halen. Een goed geplaatst schot betekende het eerste doelpunt: 1-0. Niet veel later opnieuw een hoofdrol voor Teun. Bij het nemen  van een hoekschop raakte hij de paal van de hoekvlag en toucheerde de bal lichtjes om vervolgens opnieuw de bal voor te brengen. De scheidsrechter had dit niet gezien en was er veel ophef aan Trinitas zijde maar daar bleef het ook bij. Trinitas probeerde het veelal met lange ballen en daar had DVG, vooraf, zich op ingesteld. Sander van de Ven was centraal in de achterste linie het slot op de deur en Jordi van Kasteren was verhuisd naar het middenveld. Even was de defensie niet alert bij een snel genomen vrij trap kort bij het DVG doel. Andrei Tomus bewees echter zijn kwaliteiten en behoedde DVG, meerdere malen, voor de gelijk maker. Trinitas beet fel van zich af en bij een paar stevige overtredingen moest er door de scheidsrechter met kaarten worden opgetreden. Ruststand was 1-0.

Na rust ging Trinitas op zoek naar de gelijkmaker. Maar eerst nog een kans voor DVG. Teun Welvaarts kwam net te kort om een voorzet van Tommy van Schijndel bij de tweede paal binnen te tikken. Een aanval over de rechterkant aan DVG zijde zag er gevaarlijk uit. De breedte bal werd er door Sander van de Ven prima uitgelopen en het gevaar was afgewend. DVG had het moeilijk in die fase en kon slechts sporadisch zelf aanvallen. Met een solide Martijn Caarls werden de meeste aanvallen gepareerd en in geval van nood was Andrei alert genoeg om de nul te houden.  Een paar kansjes waren er op de counter. Een tweede doelpunt zou ook wel beslissend zijn en dat kwam er ook. Een snelle aanval, wederom over de linker kant, door Bas van Houtum. Zijn afgelegde bal bereikte Tommy van Schijndel die diagonaal inschoot: 2-0. Zijn eerste doelpunt in deze competitie werd met gejuich ontvangen. Dit was de moker slag voor Trinitas en in de resterende tijd waren er niet veel hoogte punten te beleven. DVG speelde de partij solide uit en Trinitas kon geen vuist meer maken.
De winterstop kan beginnen en met 17 punten uit 12 gespeelde wedstrijden staat DVG keurig op de 7e plaats. 

Namens DVG wensen wij iedereen fijn feestdagen.

De DVG dames wonnen thuis met 2-1 van Nijnsel-2


Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


15-12-2019
 
 
vv DVG 1 - Trinitas 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)