Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - vv DSC 1
 

 

vv DVG boekt een gelijkspel op DSC

De weersomstandigheden waren niet al te best. Veel wind maar gelukkig wel weer droog na veel regen in de ochtend. Vandaar dat er uitgeweken moest worden naar het kunstgrasveld. Toch stonden er redelijk wat toeschouwers langs de lijn. In de uitwedstrijd werd er nog gewonnen van DSC maar gisteren was een gelijk spel het eindresultaat.

DVG begon niet al te best aan de wedstrijd. Al na 3 minuten duurde het te lang voordat de bal in de verdediging werd opgeruimd en aanvaller Veldhuis van DSC prikte ineens de eerste score op het bord: 0-1. Het duurde even voordat dit verwerkt was en Aaron van Kasteren probeerde met een afstandsschot de score weer gelijk te trekken maar de bal ging naast het doel. De spelers hadden veel last van de wind en de bal maakte soms rare capriolen, het veld zelf was uitstekend te bespelen. Ook DSC probeerde nogmaals het net te vinden en een harde voorzet werd door de inlopende spelers gemist. Voor rust ontstonden er nog 2 kansen, gelijk verdeeld over beide teams. DVG spits Lars Verberk gebruikte zijn snelheid op de juiste manier en kon 1 op 1 naar de keeper maar prikte de bal net naast het doel. DSC had het eind akkoord voor de rust. Een vrije schietkans ging, gelukkig voor DVG, in  het zijnet. Ruststand 0-1.

Na rust speelde DVG, letterlijk, met de wind mee en ging beter voetballen. Toch betekende dit niet dat DSC er niet gevaarlijk uitkwam. Een schot ging over het doel van Andrei Tomus en een slim hak balletje achter het standbeen werd door Andrei bekwaam tot hoekschop gedegradeerd. Een soepel lopende aanval via Twan van de Broek werd in de loop meegegeven aan Luuk van de Ven die op doel schoot. De keeper van DSC  kon redding brengen en dit zou niet voor de laatste keer zijn. Hij hoefde niet op te treden bij een harde voorzet van Teun Welvaarts want Lars Verberk miste, al glijdend, de bal maar net. De gelijkmaker hing in de lucht en viel in de 75e minuut. Opnieuw was Teun Welvaarts de aangever en was het de mee opgekomen Martijn Caarls die door de DSC defensie over het hoofd werd gezien: 1-1. Na deze gelijkmaker nam DSC het voortouw en werd sterker zonder echte kansen te creëren. Na deze fase probeerde DVG nog de 3 punten in eigen huis te houden. Jongeling Jurre van Vechel kwam in de ploeg en deed het, als debutant, uitstekend. De DSC keeper stak in uitstekende vorm bij vrije trappen van Bas Smulders en vlak voor tijd moest hij nog alle zeilen bijzetten toen Luuk van de Ven op doel schoot. In de rebound nogmaals een prima reflex op de inzet van Jurre van Veghel. Bijna een droom debuut voor Jurre. Het bleef bij de 1-1. Beide trainers beaamden dat dit een verdiend gelijk spel was maar je proefde toch ook de teleurstelling dat er niet gewonnen was.

Volgende week opnieuw een thuis wedstrijd en wel tegen BVV. Uit werd een moeizaam gelijk spel afgedwongen.

DVG-2 speelde thuis, tegen hekkesluiter HVCH-5, en verloor met 1-2. Een slechte start betekende een 0-2 achterstand. Later werd er nog wel gescoord maar erop en er over gebeurde niet.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


02-02-2020
 
 
vv DVG 1 - vv DSC 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

02-02-2020
 
 
vv DVG 1 - vv DSC 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)