Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG zoekt nieuwe trainer voor seizoen 2020-2021
 

 

vv DVG zoekt nieuwe trainer voor seizoen 2020-2021

Het bestuur van vv DVG uit Liempde maakt bekend dat het aflopende contract met hoofdtrainer voor de selectie, Hans Lathouwers, aan het einde van het seizoen NIET zal worden verlengd.

Alle partijen willen, en zullen, er alles aan doen om het seizoen op een succesvolle manier af te sluiten en de doelstelling voor 3e klasse behoud te bereiken. Dit betekent dat er voor volgend seizoen, 2020-2021 een vacature ontstaat voor hoofdtrainer DVG-1 en DVG-2. Momenteel uitkomend in de 3e klasse C, Zuid I.

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun motivatie brief voorzien van CV op sturen naar info@dvgliempde.nl. Telefonische vragen omtrent deze functie kunnen gericht worden aan de voorzitter van DVG, 06-54326801.

De inschrijvingstermijn sluit op zondag 1 december 2019.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


17-11-2019
 
 
vv DVG zoekt nieuwe trainer voor seizoen 2020-2021
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)