Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe hoofdtrainer DVG Henri van den Braak 2020-2021
 

 

Nieuwe hoofdtrainer DVG Henri van den Braak 2020-2021

Voor het nieuwe seizoen 2020/2021 zal Henri van den Braak uit Oisterwijk de nieuwe hoofdtrainer worden van DVG-1 Als opvolger van de huidige trainer Hans Lathouwers keert daarmee een oude bekende terug bij DVG.

In 1997 startte Henri immers zijn succesrijke trainerscarriere bij DVG waar hij het 1e team in 3 seizoenen van de 5e klasse naar de 3e klasse bracht.Henri is momenteel nog trainer van Hilvaria waarmee hij in 2018 kampioen werd en van de 3e naar de 2e klasse promoveerde.
Bij Beerse Boys was hij tot nu toe het succesvolst. In 6 jaar tijd wist hij de ploeg van de 4e klasse naar de 1e klasse te brengen. Andere verenigingen waarvoor Henri werkzaam was zijn Boxtel, Helvoirt, Taxandria en Oisterwijk.

Met de terugkeer van Henri hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een goed vervolg kan geven aan de mooie prestaties van Hans Lathouwers.
Wij als club heten Henri van harte welkom bij DVG en wensen hem voor het nieuwe seizoen veel plezier en succes toe.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


16-12-2019
 
 
Nieuwe hoofdtrainer DVG Henri van den Braak 2020-2021
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)