&

vv DVG JO19 1 - DSV JO19 1

Helaas geen punten voor vv DVG JO19-1 op DSV

Zaterdag 23 februari stond het competitie duel op het programma DVG JO19-1 tegen DSV JO19-1 Beide teams begonnen heel fel aan de wedstrijd DVG kwam al snel op voorsprong. Waarna DSV uit een vrijetrap weer gelijk kwam. Kort voor rust kregen we een vrijetrap op de middenlijn waarna die knap binnen gekopt werd.

De ruststand was 2-1. Het was met rust. Na rust bouwde DVG de voorsprong vlug uit naar 3-1. Vlak daarna maakte DSV weer de 3-2 en de 3-3 10 minuten voor tijd (de oorspronkelijke tijd) maakte DSV de 3-4 3 minuten voor tijd maakte DSV de 3-5 waarmee de wedstrijd gespeeld was. Na dat de spelers vroegen hoelang ze nog moesten spelen zei de scheids nog 20 minuten en niemand die snapte waar die minuten vandaan kwamen, maar door dit zag DVG nog kans waardoor ze aanvallender gingen spelen, hierdoor kregen we een counter tegen waardoor de 3-6 viel. Maar we bleven daar gaan en na 10 minuten extra tijd maakte we de 4-6. Na 110 minuten gespeeld te hebben floot de scheid eindelijk af.

Helaas geen 3 punten, maar op 16 maart kunnen wij ons herpakken in de competitie wedstrijd tegen Olympia'18 JO19-1