&

DVG 1 - RKVV Keldonk 1

Eerste overwinning DVG in 4e klasse I

DVG behaalde vandaag de eerste overwinning in de 4e klasse I, na 3 nederlagen werd vandaag thuis gewonnen van Keldonk: uitslag 4-1.DVG begon gedreven aan de thuiswedstrijd en straalde dit ook uit in het veld. Duels werden gewonnen en het veld spel was goed verzorgd. Al na 9 minuten was het Wilco Voets die nog voorlangs schoot. Niet veel later kreeg hij een bal in de voeten aangespeeld, nota bene van de verdediging van Keldonk.

Dit cadeautje werd dankbaar geaccepteerd: 1-0. Iets later werd een bal door Bart de Windt meegegeven met Bas van Houtum en zijn schot werd weliswaar zwaar getoucheerd door de Keldonkse doelman, toch betekende dit een 2-0 voorsprong. Keldonk daarentegen was ongevaarlijk en kwam maar nauwelijks in kansrijke positie ofschoon DVG in de fase voor rust toch wat gas terugnam. Ruststand 2-0. Na de rust was een lang opgezette aanval die uiteindelijk in het zijnet van de Keldonk goalie belandde, de opeen volgende counter werd door een sliding van Daan Voets onschadelijk gemaakt. DVG vergrote de voorsprong naar 3-0 door goed doorzetten van Ruud Pijnenburg. Een onnodig weggeven corner werd slecht verwerkt waardoor Keldonk nog tegen scoorde maar de Liempdse overwinning kwam niet echt meer in gevaar. ZekerĀ  niet toen een goed lopende aanval via Bart de Windt en Ruud Pijnenburg, Joep van der Meijden in stelling werd bracht en hij van dichtbij de 4-1 op het score bord kon zetten. Dit was tevens de einduitslag. Die had nog hoger kunne uitvallen als DVG wat slimmer met de kansen was omgegaan.

Volgende week gaat DVG op bezoek bij de buren van vv Boxtel en treffen de bevriende trainers elkaar. Man of the Match was Ruud Pijnenburg.

De DVG dames verspeelde een overwinning, uit tegen Oss 20, door een eigendoelpunt: uitslag 2-2. Woman of the Match was Milou Welvaarts.