&

DVG 1 - DEES 1

DVG wint van DEES

In de 2e thuiswedstrijd won DVG van DEES en op basis van de 2e helft was deze overwinning terecht.
De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang getuige het eerst wapenfeit in de 18e minuut. Een omhaal van Bas van Houtum ging over het doel. De volgende aanval op rechts resulteerde in een strakke voorzet van Randy Stuurman maar de spitsen konden niet bereikt worden. DEES kwam een beetje onverwacht op een voorsprong. Een lange bal van achteruit werd goed doorgespeeld op de vrij staande aanvaller en hij verzilverde die kans koelbloedig: 0 -1.

DVG bleef geduldig de combinatie zoeken en had de mogelijkheid op de gelijkmaker. Wilco Voets speelde zichzelf vrij op de achterlijn en zijn voorzet werd 2x gemist. Toch maakte DVG voor rust nog gelijk en het was opnieuw Wilco Voets die een voorzet van Randy Stuurman goed aannam en met een beken schuiver in de lange hoek de gelijkmaker op het score bord zette. Ruststand derhalve 1-1.
Meteen na rust werd Bas van Houtum met een lange bal op pad gestuurd en de keeper van DEES kwam uit maar miste de bal. Ofschoon niet gemakkelijk wist Bas de kalmte te bewaren en schoot de bal in het lege doel: 2-1. Met de ingevallen Twan van de Broek, na een maandenlange revalidatie weer wedstrijdfit, werd het verschil gemaakt. Een tweede of derde balcontact betekende de 3-1 en dit leidde tot een emotioneel moment bij de TS en de spelers. DEES had ook geen geluk toen een spervuur aan schoten het DVG doel niet bereikte, steeds stond een speler in de weg. De eindstand van 4-1 (89e minuut) werd op het score bord gezet na een doelpunt van Peter Versantvoort.

Met dit resultaat houdt DVG aansluiting met de top en kijkt uit naar de ontmoeting van volgende week. De uitwedstrijd tegen de koploper, Taxandria uit Oisterwijk.
Man of the Match van deze week is Wilco Voets.

DVG 2 verloor de eerste punten en werd met de neus op de feiten gedrukt. Persoonlijke fouten werden door Nijnsel koelbloedig afgestraft. Einduitslag 2-4.

De DVG dames wonnen uit bij Mifano met 2-4 en Woman of the Match was hier doelvrouw Miranda van der Leest.