&

DVG 1 - De Bocht`80 1

DVG sluit winterstop winnend af

Ofschoon volgende week zal blijken of we de winterstop hebben afgesloten maar een feit is het wel dat er volgende week weer een volledig programma is gepland.

Vandaag zondag 1 februari speelde DVG1 thuis tegen de Bocht uitkomend in de 5e klasse Zuid I.  Er waren bij DVG best wel veel afwezigen en dit gaf de ruimte aan het aanstormend talent en de kansen die deze spelers krijgen worden met beide handen aangegrepen. Rens van den Akker, Aaron van Dooren, Jurge van de Velden, Bart van Ruremonde en Ruud Peijnenburg speelden hun partij goed mee en dit geeft vertrouwen voor de toekomst.

Voor rust kon de Bocht het nog aardig bijbenen en werd er niet gescoord: 0-0.  Na de rust maakte DVG het verschil en via doelpunten van Martijn Caarls en de A-junioren Bart van Ruremonde en Aaron van Dooren liep DVG uit naar een 3-0 voorsprong. Na een tegendoelpunt van ex DVG’er Thijs van Dongen scoorde Martijn Caarls, na een voorzet van Bart de Windt, zijn tweede. De Bocht scoorde in de slotfase via een afstandsschot, eindstand derhalve 4-2.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SES op het programma en zal blijken wie de winterpauze het best is doorgekomen.