&

Ollandia vr 1 - DVG vr 1

DVG dames 1 gelijkspel in derby beker duel Ollandia dames 1

Zondag 31 augustus hebben de dames 1 van DVG hun derby bekerwedstrijd in de poulefase gelijk gespeeld tegen Ollandia dames 1.De dames van Ollandia 1 namen in de eerste helft direct het heft in handen en kwamen met prachtige doelpunten op een 2-0 voorsprong. Na de welverdiende rust pauze wist de ervaren DVG trainer en coach Jan Schalkx de dames weer op aanval sterkte te zetten. Met doelpunten van Verana Eijkemans en Milou Welvaarts werd de beker derby in een gelijkspel beslist op sportpark Ekkerzicht in Olland.