&

de Bocht `80 1 - TPO 1

De Bocht ’80 krijg de deksel op de neus; 3-4 verlies

Al na zes minuten stond het 2-0 voor De Bocht ’80 door treffers van Thanh Nguyen en Gabby Gijzen. TPO trok de stand gelijk door treffers van Cees van Drimmelen en Martijn van Hoven (penalty). Thanh Nguyen bepaalde de ruststand op 3-2. Na rust was de Bocht 25 minuten de betere partij en creëerde het diverse kansen maar scoorde niet. De bekende deksel volgde. Door treffers van Martijn van Hoven en Cees van Drimmelen in het laatste kwartier ging TPO met de volle winst terug naar Moerdijk. Einduitslag 3-4.
Thanh Nguyen draaide zich vrij in de 5de minuut en schoot gelijk de 1-0 binnen. Nog geen minuut later gleed Gabby Gijzen de 2-0 binnen. Hierna creëerde beide partijen kleine kansen over en weer. In de 27ste minuut de verdiende aansluitingstreffer voor TPO door een kopbal van Cees van Drimmelen. Vier minuten later ging de bal op de stip. Martijn van Hoven benutte deze buitenkans; 2-2. Kees Santbergen leek TPO op voorsprong te schieten maar zag zijn inzet net naast gaan in de 45ste minuut. Direct hierna een geweldig schot van Murat Ozan maar de uitblinkende keeper van TPO redde. Op slag van rust schoot Thanh Nguyen zijn tweede doelpunt binnen. Ruststand 3-2.
Na rust domineerde De Bocht 80 de eerste 25 minuten. De eerste kans was echter voor TPO, een knal van Mark Behr werd door Edwin der Kinderen onschadelijk gemaakt. In de 48ste minuut een perfecte voorzet van Thijs van Dongen die door Thanh Nguyen voor open doel over werd getikt. In de 53ste minuut verscheen Nguyen 1op1 voor de keeper maar ook deze kans ging er niet in. In de 61ste minuut een kans voor Thijs van Dongen en in de 67ste minuut kopte Gabby Gijzen net naast. De bal wilde er niet in. Dat gold niet voor TPO want in de 72ste minuut mocht het langszij komen door een kopbal van Martijn van Hoven. In de 81ste minuut kreeg de Bocht de deksel op de neus toen Cees van Drimmelen profiteerde van slecht verdedigingswerk. Een schot op de paal van Harm van den Bosch en een schot net naast van Thanh Nguyen leidde niet tot een doelpunt in de slotfase. Een zeer zure  en volledig onnodige nederlaag voor de Bocht 80 dat hierdoor na drie wedstrijden nog steeds met lege handen staat.