&

Riethoven 1 - de Bocht `80 1

De Bocht ’80 verliest nipt van Riethoven

De Bocht ’80 gaf zondag 9 april goed partij tegen de nummer twee van de competitie Riethoven. De ruststand was 0-0 in een helft waar de Bocht de beste kansen kreeg. Na rust kwam Riethoven op 2-0 voorsprong door treffers van W. Tops in de 53ste minuut en  Sander Snellens in de 61ste minuut. Ahmet Gurel maakte er 2-1 van in de 79ste minuut. De Bocht ging hierna op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet. In de 92ste minuut trok J. van Otten de overwinning voor Riethoven over de streep. Eindstand 3-1 in een prima wedstrijd van de Bocht ´80. Tweede paasdag speelt de Bocht thuis tegen DEES