&

Dosko`32 1 - de Bocht`80 1

De Bocht ’80 verliest van DOSKO ‘32

Door slecht verdedigend werk van De Bocht ’80 kon DOSKO in de 20ste minuut de 1-0 binnen tikken via Ard-Jan Fleerakkers. Murat Ozcan verzuimde in de 35ste minuut de gelijkmaker te maken. Na rust startte de Bocht goed maar kwam het niet tot scoren. Uit een corner maakte DOSKO in de 68ste minuut de 2-0 door een kopbal van Pieter Castelijns. In de 83ste minuut bepaalde invaller Dennis van Woerkum de eindstand op 3-0.

Kevin van der Meijden zette de bal namens de Bocht ´80 in de 15de minuut vlijmscherp voor maar Faruk Pinarbasi kon net niet bij de bal. Uit de counter scoorde DOSKO bijna maar dat werd verhinderd door de prima keepende Edwin der Kinderen. In de 20ste minuut verzuimde De Bocht ´80 de bal weg te werken in de 16 meter waarna Ard-Jan Fleerakkers de 1-0 simpel kon binnen schieten. Vijf minuten later kwam De Bocht goed weg nadat een mooie lob van Ard-Jan Fleerakkers op de lat viel. Murat Ozcan mocht na een mooi steekballetje van Lars Fonken in de 35ste minuut vrij op de keeper doorgaan maar hij verzuimde deze buitenkans te benutten
.
Na rust dwong De Bocht ´80 DOSKO de eerste 25 minuten op eigen helft. Toch was het DOSKO die de beste kansen kreeg. In de 54ste minuut knalde Luke Castelijns van 5 meter afstand op doel maar Edwin der Kinderen liet zich ook van dichtbij niet verschalken. In de 68ste minuut viel het doek voor De Bocht ´80. Uit een corner mocht Pieter Castelijns vrij de 2-0 inkoppen en was de wedstrijd gespeeld. Hierna kreeg De Bocht twee mooie kansen via Tom Thadmuang maar zijn inzetten waren niet scherp genoeg. Patrick Broks schoot hard in de korte hoek in de 71ste minuut maar zag zijn bal gekeerd door de keeper van DOSKO. In de 83ste minuut brak DOSKO door over de linkerflank waarna invaller Dennis van Woerkum de 3-0 binnen kon schieten. Diezelfde van Woerkum had in de 87ste minuut de 4-0 op zijn schoen maar goalie Edwin der Kinderen stond wederom goed opgesteld. Eindstand 3-0.