&

de Bocht`80 1 - LSV 1

De Bocht ’80 wint Derby tegen LSV

Een typische Derby. Geen hoogstand voetbal maar wel veel passie en strijd. LSV kwam al na 5 minuten op voorsprong doordat Rowi van den Besselaar een penalty benutte. Maikel van den Heuvel maakte er 1-1 van in de 18de minuut. Na rust liep de Bocht uit naar een 3-1 voorsprong door treffers van Maikel van den Heuvel en Lars Fonken. Nick van de Boogaard scoorde de aansluitingstreffer in de 85ste minuut. Eindstand 3-2 in het voordeel van De Bocht ’80.

Kevin van der  Meijden maakt een overtreding in de zestien meter in de vijfde minuut waardoor de bal terecht op de stip ging. Rowi van den Besselaar schoot de penalty beheerst binnen; 0-1. In de tiende minuut kwam De Bocht goed weg nadat Thijs Verhagen de bal op de lat vlamde. In de 18de minuut dook Maikel van den Heuvel de bal met het hoofd binnen op een vrije trap van Murat Ozcan; 1-1. Vier minuten later een vlijmscherpe voorzet van Kevin van der Meijden maar Maikel van den Heuvel kon net niet bij de bal. In de 25ste minuut mocht Lars Fonken alleen doorlopen op de keeper van LSV maar zijn schot ging naast. De wedstrijd was daarna goed in evenwicht met een terechte ruststand van 1-1 als gevolg.
Na rust schrok De Bocht ’80 in de eerste minuut wakker nadat Ton Verhoeven van dichtbij naast mikte. In de 57ste minuut veroverde de goed spelende Patrick Broks de bal waarna Kevin van der Meijden over de linkerflank kon opkomen en een voorzet op maat gaf op Maikel van den Heuvel die zeer bekwaam zijn tweede doelpunt van de dag maakte; 2-1.

Tien minuten later werd het zelfs 3-1. Een vrije trap van Murat Ozcan werd door LSV keeper Maykel van Kasteren weggetikt waarvan Lars Fonken behendig profiteerde; 3-1. De wedstrijd leek hiermee gespeeld maar daar dacht LSV anders over. In de 71ste minuut redde Bocht goalie Edwin der Kinderen bekwaam op een kopbal van invaller Patrick Spikmans. In de 85ste minuut schoot Nick van de Boogaard aan vrije trap binnen; 3-2. Hierna was het alle hens aan dek voor De Bocht ’80 maar gescoord werd er niet meer waardoor de eerste overwinning van het seizoen een feit is voor de Bocht ’80.