&

3de elftal De Bocht ’80 Kampioen

Zondag 9 april. Het 3de elftal kon het kampioenschap binnen halen in een thuiswedstrijd tegen Spoordonkse boys en deed dat met een 4-0 overwinning. Mike de Bresser opende met een fraaie boogbal de score in de 9de minuut.

Patrick Smits mistte een penalty waarna Boris Leijtens in de 35ste minuut de ruststand bepaalde op 2-0. Na rust slalomde Wesley Henraath door de verdediging van Spoordonk waarna Ricardo Helmerich simpel kon afdrukken; 3-0. Twintig minuten voor tijd profiteerde Willem Scheepers van een terugkomende bal en bepaalde de eindstand op 4-0. Met 54 punten uit 18 wedstrijden, 98 doelpunten voor en slechts 10 tegen kan het 3de elftal van de Bocht met recht zeggen dat ze de beste zijn. De mannen van Kees Matheeuwsen en Peter van den Heuvel werden vorig seizoen op soortgelijke wijze kampioen. Gefeliciteerd mannen!!