&

De Bocht ’80 3 kampioen!!!!!!

Zondag 17 april 2016. De Bocht ’80 3 haalde op eenvoudige wedstrijd de kampioenstitel binnen in Hoogeloon. In de tweede minuut stond de 0-1 al op het scorebord door een doelpunt van Khemrad Stijntjes.  De wedstrijd speelde zich volledig af op de helft van Hoogeloon. Boris Leijtens bepaalde de ruststand door twee treffers op 0-3 waarmee de wedstrijd was gespeeld.

Na rust leek Khemrad de 0-4 te scoren maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Marcel van de Wouw draaide zich knap vrij in de 75ste minuut en schoot de bal snoeihard bovenin de hoek; 0-4. Keeper Teun Notten mocht de tweede helft voetballen en kopte zeer fraai de 0-5 binnen. Ook dit doelpunt werd wegens buitenspeld afgekeurd. Eindstand 0-4. De dik verdiend kampioenschap. Een 100% score van 45 punten uit 18 wedstrijden met een positief doelsaldo van 63 doelpunten. Dan kun je met recht zeggen dat je de beste bent!!