&

Tivoli 1 - de Bocht `80 1

Eindelijk 3 punten voor De Bocht’80; 2-4 winst tegen Tivoli

In een matige wedstrijd tegen hekkensluiter Tivoli wist De Bocht ’80 de meeste keren doel te treffen. Tivoli opende de score in de 15e minuut door een treffer van Appy Saddaty; 0-1. Drie minuten later maakte Emre Dumlupinar de gelijkmaker 1-1. Weer twee minuten later haalde uitblinker Patrick Broks uit en maakte de 1-2. In de 40e minuut misten Faruk Pinarbasi en Emre Dumlupinar een levensgrote kans om de 3-1 te maken.

Kort na rust gaat Lars Fonken met de bal langs de zijlijn naar de achterlijn en legt hem terug op Murat Ozcan die hem keihard binnen schiet 1-3. Bocht Keeper Ricardo Verheijden moest vervolgens enkele keren in actie komen wat hij prima deed. In de 80e minuut wordt de wedstrijd beslist,  Ahmet Gurel stoort in de 16 meter en door zijn inzet maakt hij de 1-4. Na 85 minuten voetbal is er een wissel bij Tivoli. Arici Hakan komt in het veld en scoort meteen de 2-4.

Tweede Paasdag speelt De Bocht ’80 thuis de nummer 2 EDN ’56 uit Haghorst.