Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Knegselse Boys 1 - de Bocht `80 1
 

 

Onnodige nederlaag De Bocht ’80 tegen Knegselse Boys

De Bocht ’80 was de eerste helft oppermachtig en stond bij rust met 0-2 voor door twee treffers van Thijs van Dongen. Na rust liet De Bocht ’80 zich de kaas van het brood eten. In tien minuten tijd mocht Knegsel 3x scoren. Doelpuntenmakers waren Rik van Dillen (penalty), Harold van Beers en J. Teunissen. In de slotminuut maakte Joost Box er zelfs 4-2 van.

De Bocht ’80 domineerde voor rust. De eerste kans van de wedstrijd was al in de eerste minuut voor De Bocht ’80, Patrick Broks schoot te zacht in. In de vierde minuut een prima voorzet van Lars Fonken die door Thijs van Dongen langs werd gekopt. In de 16de minuut een briljante steekbal van Tim Evers op Thijs van Dongen die knap de 0-1 binnen schoot. In de 35ste minuut een prima genomen vrije trap door Murat Ozcan die door Thijs van Dongen perfect werd binnen gekopt; 0-2. In de 40ste minuut slalomde Tim Evers door de defensie van Knegsel waarna hij werd gevloerd, penalty. Murat Ozcan had de wedstrijd kunnen beslissen maar zag zijn schot echter op de paal gaan. Ruststand 0-2.

Na rust was De Bocht ’80 veel minder bij de les waardoor Knegsel erin ging geloven. In de 72ste minuut verzilverde Rik van Dillen een penalty; 1-2. Vijf minuten later mocht Harold van Beers vrij inschieten; 2-2. Het leed werd nog erger voor De Bocht ’80. J. Teunissen kopte in de 77ste minuut de bal over de keeper van De Bocht; 3-2. In de slotminuut knalde Knegsel een vrije trap op de lat. De terugkomende bal werd door Joost Box binnen getikt. Eindstand 4-2. Een zure en onnodige nederlaag voor de Bocht ’80.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


06-03-2016
 
 
Knegselse Boys 1 - de Bocht `80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)