Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht `80 1 - Waalre 1
 

 

De Bocht ’80 niet opgewassen tegen Waalre

De Bocht ’80 had de eerste helft niets te vertellen. Door doelpunten van Rogier Schellens, Ivar Brans en een eigen doelpunt keek de Bocht bij rust al tegen een 0-3 achterstand. In de tweede helft herstelde De Bocht zich enigszins. MuratOzcan en Thijs van Dongen scoorde namens de Bocht. Waalre trof ook deze helft driemaal doel via Luuk Ooms, Rogier Schellens en Lowie van Kuringen. Einduitslag 2-6.
De Bocht ’80 had de eerste helft geen kans tegen Waalre. In de 13de minuut profiteerde Rogier Schellens uit een scrimmage voor het doel; 0-1. Precies een minuut later stond het al 0-2 door een treffer van Ivar Brans. In de 25ste minuut schoot René Hooijmans op doel waarna de bal via verdediger Mark van Gardingen het eigen doel in ging; 0-3. De Bocht stelde er de slotminuten van de eerste helft slecht twee kleine kansjes tegenover via Thijs van Dongen en AhmetGurel.

Na rust richtte de Bocht ’80 zich op. MuratOzcan schoot een vrije trap knap in de kruising in de 66ste minuut; 1-3. De Bocht geloofde er weer in en drukte Waalre op eigen helft. Toch was het Waalre die uit de counter scoorde in de 71ste minuut via Luuk Ooms; 1-4 In de 75ste bracht Thijs van Dongen de Bocht weer in de wedstrijd met een prachtige omhaal; 2-4. Hierna leek AhmetGurel de aansluitingstreffer te maken maar zijn inzet ging net naast. De Bocht ging meer risico nemen waardoor Waalre in de slotminuten nog tweemaal kon scoren via Rogier Schellens (86) en Lowie van Kuringen (88). Eindstand 2-6. Een dik verdiende overwinning voor Waalre.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


13-03-2016
 
 
de Bocht `80 1 - Waalre 1
 
 
 
Bekijk de foto >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)