Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Bocht ’80 - SC Olympus
 

 

De Bocht ’80 kansloos tegen koploper SC Olympus 1

De Bocht ’80 speelde vandaag tegen koploper SC Olympus uit Tilburg. Net als in de uitwedstrijd had De Bocht ’80 geen schijn van kans. Voor rust scoorde Kenny Staps (2x) en Michael Smulders (1x). Ruststand 0-3. Na rust scoorde Michael Smulders (2x) en Ibrahim Tektas (1x). Good Old Patrick Smits redde de eer voor De Bocht ’80. Eindstand 1-6.

Olympus was duidelijk een maat te groot voor de Bocht ’80 en domineerde de hele wedstrijd. De Bocht ’80 maakt het de gasten uit Tilburg geen moment moeilijk. In de 3de en 28ste minuut ging de verdediging van de Bocht ’80 in de fout en profiteerde Kenny Staps tweemaal. In de 34ste minuut bepaalde Michael Smulders de ruststand op 0-3. Na rust stond het in de eerste minuut al 0-4 door een treffer van Michael Smulders. Marcel van de Wouw zette in de 51ste minuut Thijs van Dongen vrij voor de keeper maar die mistte. In de 55ste minuut maakte Ibrahim Tektas er 0-5 van. In de 56ste minuut zette Marcel van de Wouw wederom Thijs van Dongen vrij voor de keeper maar ook deze kans leidde niet tot een doelpunt. In de 58ste minuut redde Good Old Patrick Smits de eer voor De Bocht ’80 door uit een corner de bal in de verre hoek te koppen; 1-5. Michael Smulders bepaalde in de 72ste minuut de eindstand op 1-6. Een dik verdiende overwinning voor Olympus wat zeker een gooi gaat doen naar het kampioenschap.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


28-02-2016
 
 
De Bocht ’80 - SC Olympus
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)