&

De Bocht `80 1 - LSV 1

De Bocht ’80 wint Derby tegen LSV

De Bocht ’80 besliste de wedstrijd voor rust al. Maykel van Kasteren schoot de bal onhoudbaar in de korte hoek in de 16de minuut. Maarten Verheijden scoorde vervolgens in de 28ste en 45ste minuut waardoor het met rust al 3-0 stond. LSV kwam terug in de wedstrijd door een penalty in de 69ste minuut die Chemi Elizabeth benutte; 3-1. In blessuretijd maakte Chemi Elizabeth er zelfs 3-2 van. Twee minuten later bepaalde Maarten Verheijden met zijn derde doelpunt van de dag de eindstand op 4-2.
De Bocht ’80 was de eerste helft heer in meester in de Derby tegen LSV. Marcel van de Wouw kopte in de zesde minuut op doel. Keeper Zenga van der Staay redde met veel moeite. In de 16de minuut was het wel raak. Maykel van Kasteren kwam goed op en schoot de bal onberispelijk binnen in de korte hoek; 1-0. In de 28ste minuut werd het 2-0. Via een goede combinatie tussen Marcel van de Wouw en Harm van de Bosch werd Maarten Verheijden ingespeeld. Die kwam goed voor zijn tegenstander en tikte de bal binnen. Thijs van Dongen schoot nog naast en Marcel van de Wouw miste net na slecht uitverdedigen van LSV. In de 45ste minuut zette Maykel van Kasteren goed voor op Maarten Verheijden die zich goed vrij draaide en beheerst de 3-0 binnen schoof.

Na rust nam de Bocht ’80 gas terug waardoor LSV de gelegenheid kreeg in de wedstrijd te komen. In de 56ste minuut moest Bocht goalie Mark Faes in actie komen op een schot van Bram Strik. In de 69ste minuut kreeg LSV een penalty die door de beste speler van LSV, Chemi Elizabeth, onhoudbaar werd binnen geschoten; 3-1. In de 74ste minuut kopte Thijs van Dongen van dichtbij op doel en 5 minuten later deed Marcel van de Wouw hetzelfde. Vinny van Kleef kreeg een dot van een kans in de 83ste minuut maar miste eveneens. Murat Ozcan krulde de bal even later uit een vrije trap nog op de kruising. In blessuretijd ging Chemi Elizabeth goed door en maakte er 3-2 van. Maarten Verheijden maakt er vervolgens twee minuten later 4-2 van door de bal uit een corner onhoudbaar binnen te komen. Eindstand 4-2, een verdiende overwinning voor De Bocht ’80.