Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker hervat training tijdens Covid 19 tijdperk
 

 

TS Dekker hervat training tijdens Covid 19 tijdperk

Dinsdagavond 12 mei verzorgde Taekwondo School Dekker voor het eerst sinds het Coronavirus weer een (buiten) training. Zowel de jeugd t/m 12 jr. (18.30-19.30) als de junioren en Senioren (19.30-20.30) vanaf 13 jr. zullen weer getraind worden.

De trainingen vonden buiten plaats (mits het weer het toelaat). Dit alles wordt georganiseerd op basis en volgens de huidige regels van het RIVM. De leden van TS. Dekker hebben lang gewacht om weer te mogen trainen en zijn enorm enthousiast, gezien alle reacties. TS. Dekker staat al ruim 30 jr. bekend (2020 is feestjaar) als een Sportschool waarbij niet alleen Martial Arts (sportonderwijs) wordt gegeven, maar waar vooral ook aandacht gegeven wordt aan het sociale aspect van de mens. Normen, waarden, discipline, doorzettingsvermogen, integriteit en onoverwinnelijke geest is waar TS. Dekker zich vooral op richt.

Het trainen van het lichaam zoals o.a. conditie verhogen en kracht ontwikkelen zijn maar enkele aspecten die ertoe bijdragen dat je beter in je vel komt te zitten. Het trainen van de geest, geeft je inzicht, vertrouwen, hoop en stuurt het lichaam aan tot prestaties die je niet voor mogelijk hield/houdt. Opgeven is vaak de makkelijkste weg, maar door onze prachtige sport Taekwondo te beoefenen, leer en train je juist om door te gaan waar andere stoppen. Hoe vaak heb jij niet gezegd, dat je iets niet kan, terwijl je nog eens niet de moeite hebt genomen om het te proberen! Hoe vaak zeg je niet nee, uit angst, onzekerheid en onwetendheid.

Binnen TS. Dekker wordt gekeken naar datgene wat je wel kan en gaan we samen uitzoeken waar jouw nee's, kan ik niet, wil ik niet en doe ik niet vandaan komen. Het enigste wat echt nodig is, is jouw toewijding en jouw energie. Dan komen we samen tot prestaties die ervoor zorgen dat jij datgene bereikt, wat je wil bereiken. Goalsetting (doelen stellen) is wat mensen nodig hebben om successen te boeken.

Ad Dekker heeft deze week een prachtig bericht gekregen vanuit onze moeder organisatie, ITF HQ Europa/Korea, nl dat hij  officieel is aangesteld als Lid van de commissie vertegenwoordigers Taekwon-do Europa. Ad was al Ambassadeur van NL wat een hele eer is !

Is jouw interesse gewekt, neem dan contact op met gediplomeerd International Martial Arts/Taekwondo/Fitness Coach/Trainer

Ad Dekker
6th Degree Black Belt
Ambassadeur ITF HQ NL/Korea

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


15-05-2020
 
 
TS Dekker hervat training tijdens Covid 19 tijdperk
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)