Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taek won do
 

Taekwon do school Dekker

Vereniging Taekwondo School Dekker (verder aangeduid als TSD) is een gerenommeerde Taekwondo school die al ruim 20 jaar Martial-Arts lessen geeft op het gebied van Taekwondo en Zelfverdediging.

TSD is aangesloten bij ITF Royal Dutch en beoefent de Semi-Contact stijl. Wij zijn gevestigd in de plaats Boxtel (N-Brabant). TSD is zeer actief op het gebied van wedstrijden en stages en verzorgt lessen voor zowel de recreant als de wedstrijdsporter. TSD is een vereniging met een bestuur. Alle bestuursleden zijn actief beoefenaar van taekwondo en beschikken over een dangraad (zwarte band)

 

07-07-2024

 
Groot succes bij TSD. 2 nieuwe Zwarte Banders/1ste Dan

Zondag 7 Juli vond het Danexamen bij Taekwondo School Dekker plaats.2 nieuwe Zwarte Banders/1ste Dan Taekwon-do bij TSD. Na jarenlange training zijn vandaag Mark de Vos (53 jr.) en John van Gaal (50 jr.) geslaagd voor hun 1ste Dan Taekwon-do
Lees verder >>>>

06-07-2024

 
TS Dekker gaat zomer vakantie in

Wauw, wat een mooie opkomst hadden we Woensdagavond tijdens de laatste training vh seizoen. Jong en oud was goed vertegenwoordigd. John van Gaal , Mark de Vos  en Tilila Mairouche, jullie verdienen een dikke 10.
Lees verder >>>>

26-05-2024

 

Sportieve hoogtepunten in Alphen aan den Rijn

Het was weer een spannende dag voor onze lokale sporthelden! Vandaag vertrok een kleine maar enthousiaste groep leden, ouders en coaches richting Alphen aan den Rijn voor de ITF Open 2024

Lees verder >>>>

13-05-2024

 

Taekwon-do School Dekker Kubexamens mei 2024

Na maanden intensief trainen, wedstrijden draaien en workshops volgen was gisteravond (13 Mei) weer de halfjaarlijkse Kubexamens voor de jeugd.  Hierbij feliciteert TSD alle geslaagden (jeugd) leden van Maandag 13 Mei.

Lees verder >>>>

12-05-2024

 

Barneveld de open ITF-dag  ITF HQ Nederland. 

De circa 120 deelnemers hebben de hele dag besteed aan verschillende Taekwon-do onderdelen. Van witte band tot en met 9e Dan trainde met elkaar. Een mooie groep van Taekwon-do School Dekker Boxtel, nam deel aan deze goed georganiseerde Seminar.

Lees verder >>>>

24-04-2024

 

12-voudig Nederlands Kampioen Boksen, Husnu Kocabas  bij TS Dekker

Woensdag 24 April verzorgde Wereldkampioen en 12-voudig Nederlands Kampioen Boksen, Husnu Kocabas een pittige Boks clinic bij Taekwondo School Dekker. De Boks clinic, werd vanavond dan ook door een groot aantal leden van TSD  bezocht.

Lees verder >>>>

13-04-2024

 

Master Ad Dekker, gehuldigd en opgenomen in International Martial Arts Hall Of Fame.

"De avond van 13 april 2024 in Asperen markeerde een speciale gelegenheid waarbij Sayhun Ad Dekker van Taekwon-do School Dekker, werd uitgeroepen tot 'Ambassador of the Year Gold Award 2024'

Lees verder >>>>

09-03-2024
 

Top prijzen International Toernooi voor TSD te België

Zaterdagochtend 9 Maart j.l.  (05.30 uur), vertrok TSD met een delegatie van 7 Deelnemers, 1 Scheidsrechter,  2 Coaches, een Teammanager en vele supporters/ouders, naar de Kariboe Cup Harelbeke te Belgie

Lees verder >>>>

05-03-2024
 

Sahyun Ad Dekker opgenomen in International Martial Arts Hall Of Fame.

Dinsdag 5 maart heb ik ten gehoren gekregen, dat ik gehuldigd en opgenomen ga worden in de International Martial Arts Hall Of Fame.

Lees verder >>>>

31-01-2024
 

34 jaar Taekwon-do School Dekker 1990-2024

Woensdag 31 Januari vierden wij d.m.v. een gezamenlijke training ons 34 jaar (1990-2024) bestaan. 
Sahyun/Master Ad gaf ook nog te kennen dat hij deze maand alweer 44 jr Taekwon-do/Martial Arts beoefend en de tijd voorbij gevlogen is. 

Lees verder >>>>

27-01-2024
 

Mooie resultaten Open Dutch Championships Taekwon-do

Zaterdag 27 januari heeft Taekwon-do School Dekker deelgenomen aan het 1ste Taekwon-do Toernooi van het jaar in Helmond. De Open Dutch Championships, staat voor top kwaliteit en een erg hoog Taekwon-do niveau van deelnemers. De organisatie was in handen van GM Willy Van de Mortel en zijn team.

Lees verder >>>>

23-12-2023
 

Laatste Teakwond school Dekker Kersttraining voor 2023

De laatste training vh jaar stond weer in teken vd Kerst, waarbij jong en oud, ouders, partners en vrienden waren uitgenodigd om mee te trainen. Deze ronde mocht men juist in die mooie Kerstrui, Kerstmuts of compleet als Kerstman-vrouw komen opdagen

Lees verder >>>>

16-12-2023
 

Veel geslaagden bij Taekwon-do School Dekker Boxtel. 

Woensdag 13 December) en Zaterdag (16 December) vonden er weer de halfjaarlijkse Taekwon-do kubexamens plaats bij TSD. 

Lees verder >>>>

26-11-2023
 

Taekwon-do School Dekker 19de Open International Taekyon Toernooi te Oss

Zondag 26 november nam Taekwon-do School Dekker deel aan de 19de Open International Taekyon Toernooi te Oss.Een toernooi met 300 deelnemers uit binnen en buitenland. Ierland,  Engeland,  Duitsland,  België en Nederland streden om de titel International Kampioen

Lees verder >>>>

11-10-2023
 

Taekwon-doSchool Dekker, jaarlijks uitje, meer dan Taekwon-do alleen. 

Taekwon-do School Dekker ging vandaag met haar leden (jong en oud) op pad naar Recreatie Boerderij 't Dommeltje te Boxtel. TSD verzorgd ieder jaar voor haar leden een leuk en vooral actief uitje. Dit jaar gingen we naar het Dommeltje om deel te nemen aan de Boerenlympics.

Lees verder >>>>

01-10-2023
 

TS Dekker valt Open United Taekwon-do Championship te Nieuwegein in de prijzen


Zaterdag 29 september hebben de leden van Taekwon-do School Dekker deelgenomen aan de Open United Taekwon-do Championship te Nieuwegein. Het was weer de allereerste wedstrijd vh seizoen voor de TSD leden. 

Lees verder >>>>

12-07-2023
 

Top opkomst, Ouder-Kindtraining bij Taekwon-do School Dekker

We hadden vanavond een geweldige Ouder-Kindtraining, met een zeer grote opkomst, die we afsloten met een lekker, welverdiend ijsje.

Lees verder >>>>

30-06-2023
 

Ad Dekker verzorgd Teambuilding-workshop aan B & W college Boxtel

Vrijdag 30 Juni jl, nam het voltallige college van de gemeente Boxtel (Burgemeester,  wethouders en gemeente secretaris) deel aan een intensief Teambuilding-Workshop training, die verzorgd werd door Mental & Physical Coach, Ad Dekker.

Lees verder >>>>

28-06-2023
 

Top Jeugd en Senior Examens, bij Taekwon-do School Dekker


Hierbij de uitslag van de jeugd ivm de kubexamens van Taekwon-do School Dekker van Maandagavond 26 Juni. en 28 juni

Lees verder >>>>

22-05-2023
 

TSD krijgt bezoek van 2 gasten uit Ethiopië

maandag kreeg TSD bezoek van 2 gasten uit Ethiopië, Sabum Abera Milkesa and Sabum Eyasu Tefere. Beide Sabums waren onlangs in Nederland geslaagd voor hun 6dan onder leiding van Grandmaster Peter Sanders.

Lees verder >>>>

12-05-2023
 

3de Blackbelt training ITF HQ Nederland

Zondag 30 april hield ITF HQ Nederland o.l.v. Master Ad Dekker en Master Colin Bakker voor de derde keer de Black Belt training in Den Hoorn.Uit heel Nederland en België waren Zwarte en Rode Banders aanwezig om hun Taekwon-do skills te upgraden

Lees verder >>>>

30-04-2023
 

3de Blackbelt training ITF HQ Nederland

Zondag 30 april hield ITF HQ Nederland o.l.v. Master Ad Dekker en Master Colin Bakker voor de derde keer de Black Belt training in Den Hoorn.Uit heel Nederland en België waren Zwarte en Rode Banders aanwezig om hun Taekwon-do skills te upgraden

Lees verder >>>>

27-04-2023
 

Konningsdag een happening voor iedereen.

Donderdag 27 april een prachtige Taekwon-do Demo mogen geven op de markt in Boxtel. Geweldig weer, mooi locatie en vooral veel gezelligheid.TSD-ers Quint van der Heijden, Finn van der Heijden, Bret Termeer, Saja Zanraoui, Kaj van de Meulengraaf, Boosabum Tilila Mairouche en Master Ad Dekker

Lees verder >>>>

22-04-2023
 

TS Dekker valt in de prijzen in Alphen aan de Rijn

Zaterdag 22 April, nam TSD met 5 leden deel aan het Open ITF Royal Dutch Toernooi in Alphen aan de Rijn.  Een goed georganiseerd Toernooi, waarbij TSD weer lekker in de prijzen vielen.

Lees verder >>>>

16-04-2023
 

Taekwon-do School Dekker nieuw Scheidsrechters Team

Zondag 16 April, namen maar liefst 10 leden van Taekwon-do School Dekker deel aan de Scheidsrechterscursus van ITF HQ die gegeven werd in de zaal van Tjamiesport te Utrecht.

Lees verder >>>>

13-04-2023
 

Taekwon-do School Dekker gecertificeerd

Donderdag 13 April jl., hebben de volgende Taekwon-do School Dekker leden, Tilila Mairouche , Mark de Vos , Robert van Loosbroek , Kaj Vd Meulengraaf , Marij Dekker Vd Nieuwelaar Peter Pim Baken en Ad Dekker deelgenomen aan de cursus Reanimatie en AED.

Lees verder >>>>

05-03-2023
 


TS Dekker op 4de Open Taekwon-do Rotterdam Cup

Zondag 5 Maart, vertrok TSD met een selectie van 14 leden, 3 Coaches een Scheidsrechter en een Teammanager tesamen met veel enthousiaste ouders en familieleden om 07.15 uur naar de 4de Open Taekwon-do Rotterdam Cup.

Lees verder >>>>

25-02-2023
 

Taekwon-do School Dekker Host 2de ITF HQ Blackbelt training in Dojang TSD

De 2de ITF HQ Nederland Blackbelt training was weer een groot succes. Ook nu kwamen weer uit heel Nederland Dangraadhouders samen om in Boxtel te trainen. De spirit en enthousiasme was ook deze keer weer buitengewoon, geweldig aanwezig.

Lees verder >>>>

01-02-2023
 


Taekwondo school Dekker 33 jaar!!

Vanavond was zo'n avond om niet snel te vergeten. Omdat Taekwondo School Dekker 33 jaar bestond, was er een speciale training. Alle leerlingen van de school mochten een ouder meenemen om samen te spelen

Lees verder >>>>

04-01-2023
 

Taekwon-do School Dekker verzorgt training aan de Dames MEP MO16-1 Boxtel

Taekwon-do School Dekker verzorgde op Donderdag 4 Januari, een spectaculaire Boks/Taekwon-do/Teambuilding Workouttraining, aan de Dames Onder 16 -1,  van Hockey Vereniging MEP Boxtel ter voorbereiding vh nieuwe wedstrijdseizoen.

Lees verder >>>>

21-12-2022
 

Bijzondere Kerstviering-Training bij Taekwondo School Dekker

Woensdag 21 December vond de laatste training vh jaar plaats bij TSD. Het was een zeer bijzondere training, daar de 3 kersverse Zwarte banders Dexter van der Vleuten,  Loubna Driouch en Glenn Drieshen,

Lees verder >>>>

14-12-2022
 

Dangraadtraining en examens door Taekwondo School Dekker

Afgelopen maand was voor Taekwondo School Dekker (TSD) een mooie en drukke periode. Master Ad Dekker van TSD heeft, naast Master Collin Bakker en Grandmaster Peter Sanders

Lees verder >>>>

28-11-2022
 

TS Dekker een Taekwon-do Workshop bij Sportschool Dimmak

Maandag 28 November verzorgde TS Dekker een Taekwon-do Workshop bij Sportschool Dimmak in Oirschot. .

Lees verder >>>>

19-11-2022
 

Wijkagent Selissenwal-Esch traint mee bij Taekwon-do School Dekker

Zaterdag 19 November, kwam Hicham, wijkagent Selissenwal-Esch meetrainen met de leden van Taekwon-do School Dekker.  Hicham die in vol politie-tenue aanwezig was liet zich niet kennen en zette zich volledig in

Lees verder >>>>

31-10-2022
 

Taekwon-do school Dekker speciale Halloween training

Vanavond maandag 31 Oktober, hield Taekwon-do School Dekker een speciale Halloween training voor jong en oud.  Het thema was, het goede wint altijd van het kwade

Lees verder >>>>

18-10-2022
 

Sifu Louk Franken leert TS Dekker leerlingen fijne kneepjes

Woensdagavond  19 september was Taekwon-do School Dekker in de ban van Sifu Louk Franken en assistent instructor Geert, die de junior en senior leerlingen van TSD op het gebied van Hosinsul (Zelfverdediging) de fijne kneepjes kwam bijbrengen.

Lees verder >>>>

25-09-2022
 

TS Dekker jeugdige kampioenen tijdens Fuji Mae Kids

Zondag 25 September reisde de leden van Taekwon-do School Dekker tezamen met coaches, (Boosabum Tilila Mairouche en Rayaan Suhooli) scheidsrechter (Alexander Beekmans)en ouders en supporters af naar het Fuji Mae Kids Cup toernooi te Sint-Oedenrode.

Lees verder >>>>

17-09-2022
 

Taekwon-do School Dekker presenteert 3 nieuwe Zwarte banders

Zaterdag 17 September jl., hield ITF HQ Nederland weer haar Landelijk Danexamens (gehouden in Boxtel) waarbij kandidaten vanuit verschillende windstreken aanwezig waren.

Lees verder >>>>

13-07-2022
 

TS Dekker laatste training voor de zomervakantie

Woensdag 13 Juli, was de laatste training bij TS Dekker voor de zomervakantie.  Ouders, familie en partners mochten gezellig mee trainen met de leden van Taekwon-do School Dekker Een grote opkomst door jong en oud vulde de Dojang met veel enthousiasme.

Lees verder >>>>

13-07-2022
 

TS Dekker laatste training voor de zomervakantie

Woensdag 13 Juli, was de laatste training bij TS Dekker voor de zomervakantie.  Ouders, familie en partners mochten gezellig mee trainen met de leden van Taekwon-do School Dekker Een grote opkomst door jong en oud vulde de Dojang met veel enthousiasme.

Lees verder >>>>

02-07-2022
 

Maar liefst 15 geslaagden tijden halfjaarlijks kubexamens

Zaterdag 2 juli heeft TS Dekker wederom mogen genieten van de halfjaarlijkse Kubexamens. Maar liefst 15 TSD leden gingen op examen na een maanden lange voorbereiding. Iedereen is geslaagd voor zijn, haar nieuwe band, gradatie

Lees verder >>>>

04-06-2022
 

Druk bezocht Spar Seminar Taekwon-do School Dekker

Zaterdag 4 Juni, plus bezoek Nederlands 1ste Wereldkampioen Master Cees Keukens Sparring Seminar o.l.v. Master Ad Dekker van TSD Boxtel, druk bezocht door jong en oud. 

Lees verder >>>>

22-05-2022
 

Taekwon-do School Dekker scoort Top op Martial Arts Toernooi

Zondag 22 Mei, nam Taekwon School Dekker uit Boxtel, in Amsterdam deel aan de Open Benelux Martial Arts Kampioenschappen, georganiseerd door Euro Budo Nederland. Meerdere Martial Arts stijlen waren op dit bijzonder toernooi aanwezig.  

Lees verder >>>>

07-05-2022
 

Master Ad Dekker, op Internationale trainings-cursus in Ierland

Zaterdagochtend 7 mei vertrok Master Ad Dekker van Taekwon-do School Dekker tezamen met Grandmaster Sanders en Master Bakker vanaf Schiphol naar het mooie plaatsje Galway in Ierland om deel te nemen aan de eerste Ierse International Instructors Course

Lees verder >>>>

01-05-2022
 


Open ITF HQ Taekwon-do-dag te Stroe

Zaterdag 30 April organiseerde ITF HQ Nederland o.l.v. Grandmaster Sanders, Master Bakker en Master Dekker, na 2 jr. weer een Open Taekwon-do trainingsdag te Stroe

Lees verder >>>>

06-03-2022
 

TS Dekker neemt deel aan Taekwon-do toernooi Rotterdam

Taekwon-do School Dekker heeft weer sinds 2 jaar kunnen deelnemen aan het allereerste Taekwon-do toernooi dat gehouden werd onder de naam Rotterdam Taekwon-do Cup.

Lees verder >>>>

31-01-2022
 

Ad Dekker al 42 jr. Martial Arts

Ad Dekker (Master Instructor) deze maand al 42 jr. Martial Arts, waaronder Taekwon-do, Boksen, Hapkido en Judo.  In 1990 starte Sahyun Dekker TSD, dat tot op de dag van vandaag bekend is bij vele in binnen en buitenland op zowel recreatief als top-wedstrijd gebied.

Lees verder >>>>

18-12-2021
 

Gelukkig net nog voor de volledige lockdown.

We hebben een prachtig staaltje Taekwon-do gezien door zowel de jeugd, junioren als senioren
Onze speciale Kerst-mascotte Tinus Taekwon-do, werdt speciaal ingezet om de nerveusiteit weg te halen, daar waar nodig was

Lees verder >>>>

11-12-2021
 

TS Dekker beleefd prachtige dag bij Maruti Martial Arts in Oss

Zaterdag 11december,heeft TS.Dekker een prachtige Taekwon-do dag gehad bij Maruti Martial Arts in Oss. Met 16 deelnemers hebven wij deelgenomen aan de eerste Taekwon-do Team-ontmoeting sinds bijna 2

Lees verder >>>>

28-11-2021
 

Taekwondo School Dekker neemt deel aan een Masterclass

Vorig weekend nam enkele leden van Taekwondo School Dekker deel aan een Masterclass van niemand minder dan een Pionier op het gebied van Taekwondo nl Grandmaster Vasilis Alexandris uit Griekenland

Lees verder >>>>

25-09-2021
 

Taekwon-do School Dekker ITF HQ overleg Vessem

Taekwon-do School Dekker organiseert sinds 1,5 jaar weer haar eerste ITF HQ BBQ/Overleg met landelijk Instructors te Vessem.

Lees verder >>>>

15-07-2021
 

Geslaagden bij TS Dekker Kub- Examens

Maandag 12 en vanavond woensdag 14 Juli, waren er weer de Kub-examens voor de leden van Taekwon-do School Dekker.  Maandag 12 Juli gingen maar liefst 15 jeugdleden (5 t/m 13 jr.) op examen

Lees verder >>>>

22-05-2021
 

Linda Beekmans van Taekwon-do School Dekker behaalt 2de Dan

Zaterdag 22 Mei jl. vonden de Nationale Danexamens plaats in de Dojang van Taekwon-do School Dekker.

Lees verder >>>>

18-05-2021
 

Taekwon-do School Dekker buitentraining met de jeugd

Ondanks het koude en natte weer, besloot Taekwon-do School Dekker afgelopen Zaterdag 6 februari om toch met haar jeugd en juniorleden fijn buiten te gaan trainen in de bossen van Sparrenrijk.

Lees verder >>>>

06-02-2021
 

Taekwon-do School Dekker buitentraining met de jeugd

Ondanks het koude en natte weer, besloot Taekwon-do School Dekker afgelopen Zaterdag 6 februari om toch met haar jeugd en juniorleden fijn buiten te gaan trainen in de bossen van Sparrenrijk.

Lees verder >>>>

09-01-2021
 

Ad Dekker mag zich Sayhun / Master noemen

Zaterdag 9 Januari jl vond er in de Dojang van TS.Dekker een groot en belangrijk examen plaats.
Ad Dekker van de gelijknamige Taekwon-do School Dekker ging nl op voor zijn 7de Dan Taekwon-do.

Lees verder >>>>

29-11-2020
 

Ad Dekker officieel in prestigieuze Internationale Taekwon-do Hall of Fame

Sabum Ad Dekker van TS.Dekker,  is afgelopen Zaterdagnacht 28 November na eerst door meerdere Grandmasters genomineerd te zijn geweest, nu officieel opgenomen in de prestigieuze Internationale Taekwon-do Hall of Fame.

Lees verder >>>>

26-09-2020
 

TS Dekker viert onvergetelijke 30 jaar jubileum op de Langspier

Wat heeft TS Dekker zaterdag 26 september toch een geweldige dag gehad, waarbij het weer erg gunstig is geweest Dank aan de weergoden.

Lees verder >>>>

14-06-2020
 

TS Dekker hervat training tijdens Covid 19 tijdperk

Dinsdagavond 12 mei verzorgde Taekwondo School Dekker voor het eerst sinds het Coronavirus weer een (buiten) training. Zowel de jeugd t/m 12 jr. (18.30-19.30) als de junioren en Senioren (19.30-20.30) vanaf 13 jr. zullen weer getraind worden.

Lees verder >>>>

12-05-2020
 

TS Dekker hervat training tijdens Covid 19 tijdperk

Dinsdagavond 12 mei verzorgde Taekwondo School Dekker voor het eerst sinds het Coronavirus weer een (buiten) training. Zowel de jeugd t/m 12 jr. (18.30-19.30) als de junioren en Senioren (19.30-20.30) vanaf 13 jr. zullen weer getraind worden.

Lees verder >>>>

16-04-2020
 

TS Dekker verzorgt bewegingstraining aan SWZ Woonzorg De Munsel Boxtel

Donderdag 16 april een fijne bewegings-training verzorgd door Ad Dekker aan mensen van SWZ Woonzorg De Munsel te Boxtel die te kampen hebben met NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Lees verder >>>>

08-03-2020
 

TS.Dekker scoort 5 prijzen op ITL League 2020 1st Rotterdam Taekwon-do Cup

Zondag 8 Mrt 2020 zijn wij bij onze Taekwon-do vrienden in Rotterdam geweest op de 1ste Rotterdam Cup. Een goed en soepel verlopen toernooi, waarbij TS.Dekker met volle tevredenheid op terugkijkt.

Lees verder >>>>

24-02-2020
 

Ad Dekker maakt onvergetelijk Taekwondo reis naar Korea

Samen met mijn vrouw Marij, erg vroeg opgestaan (04.00 uur) i.v.m. mijn vertrek vanuit woonplaats Esch, naar Amsterdam Airport. We waren om 07.00 uur in Amsterdam aanwezig en ik kon direct inchecken

Lees verder >>>>

01-02-2020
 

30 jarig jubileum Taekwon-do School Dekker

Zaterdag was het dan zover. Na enkele maanden van voorbereiding om het feest goed te laten verlopen, liet een kleine groep van Taekwon-do enthousiastelingen vele leden, oud-leden, familie, vrienden en genodigden de Dojang binnen op de Amaliaschool in Boxtel.

Lees verder >>>>

19-01-2020
 

TS.Dekker scoort goed tijdens 1ste Taekwon-do wedstrijd van 2020

Zondag ochtend 19 januari vertrok TS.Dekker met een mooie delegatie van deelnemers, coaches, scheidsrechters, ouders en supporters naar het Brabanste Valkenswaard waar het eerste Taekwon-do tournooi van het jaar plaatsvond.

Lees verder >>>>

21-12-2019
 

Master serie ITF HQ Nederland powerbreaking

Zaterdag 21 december was Master Harry van Schaik 7e Dan, als 3e Master dit jaar te gast bij TS Dekker voor een breektestseminar. Master Harry werd ondersteund door Sabum Ad Dekker die zijn leerlingen de afgelopen weken klaargestoomd had voor dit spectaculaire onderdeel van Taekwon-do. 

Lees verder >>>>

14-12-2019
 

TS Dekker succesvol op ITL Gala te Stroe

Zaterdag 14 December was een zeer belangrijke dag voor de deelnemers van Taekwon-do School Dekker. Men kon nl de titel ITF HQ ITL Gala Kampioen en de Nederlandse Taekwon-do Titel halen.

Lees verder >>>>

08-12-2019
 

TS Dekker valt weer in de prijzen op jaarlijkse Fuji Mae Kids Cup

Zondag 8 December was het dan zover. Het jaarlijkse Fuji Mae Kids Cup stond weer voor de deur en TS.Dekker nam hier met maar liefst 13 leden, 3 scheidsrechters en 4 coaches aan deel.

Lees verder >>>>

28-11-2019
 

Maar liefst 24 geslaagden Taekwondoins bij TS.Dekker

Afgelopen week vonden er weer de jaarlijkse Kub-examens plaats bij Taekwon-do School Dekker. Maar liefst 24 TSD deelnemers gingen op examen. Deze keer was de jongste deelnemer 6 jr. en de oudste van het examen 52 jr.

Lees verder >>>>

24-11-2019
 


TS.Dekker 18e Open Haaglanden 2019

Zondag 24 november  een super leuke, sportieve dag gehad bij de Open Haaglanden! Taekwondo School Dekker heeft goed gepresteerd op dit goed georganiseerde toernooi. Voor vele TSD'ers een podiumplaats!

Lees verder >>>>

13-10-2019
 

TS Dekker in de prijzen op  Internationaal Open Belgisch Taekwon-do Toernooi

Zondag 13 Oktober is TS.Dekker afgereisd naar het  Internationaal Open Belgisch Taekwon-do Toernooi, Flanders Fields Tervuren België. 13 leden, 2 scheidsrechters, 2 coaches en ouders en supporters vertrokken om 06.15 uur vanaf de Ketting te Boxtel

Lees verder >>>>

21-09-2019
 

TS Dekker examen voor nieuwe Dangraad / Zwarte Band.

Zaterdag 21 September, deden 5 TS. Dekker leden examen voor hun (nieuwe) Dangraad / Zwarte Band. 4 leden gingen op voor 1ste Dan en 1 lid ging op voor zijn 4de Dan. Na jarenlang getraind te hebben, was het dan eindelijk zover.

Lees verder >>>>

01-09-2019
 

Taekwon-do school Dekker lopen 1395 Euro’s  bij elkaar samen loop voor hoop

Zaterdag 31 Augustus en Zondag 01 September, hebben wij voor het KWF tijdens de Samen Loop Voor Hoop te Esch (lopen tegen kanker) als Taekwon-do school Dekker maar liefst €1,395 Euro's opgehaald.

Lees verder >>>>

30-06-2019
 

60 sporters nemen deel aan TS Dekker open training voor KWF

Wat een geweldige opkomst beleefde TS Dekker zaterdag 29 juni tijdens de Open Sport-Training voor het goede doel KWF-fonds.

Lees verder >>>>

24-06-2019
 

Doe mee en steun KWF tijdens TS Dekker Open Sport Taekwon-do training

TS.Dekker organiseert as Zaterdag 29 Juni een Open Sport (Taekwon-do) training ten bate van het Koningin Wilhelmina fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Beter bekend onder de naam KWF.

Lees verder >>>>

23-06-2019
 

TS.Dekker Dames / meiden scoren super op de 2e Open ITL Tjamie te Utrecht

Zondag 23 Juni, waren wij te gast bij de 2e Open ITL Tjamie Toernooi van organisator Sabum Jamil Chami die er weer een geweldig spektakel van wist te maken met zijn team van vrijwilligers.

Lees verder >>>>

09-06-2019
 

TS.Dekker scoort mega op Internationaal Toernooi Schotland

Linda Beekmans, Areeb Abbas Asharaf, Tilila Marouche, Kaj van de Meulengraaf en Corne beekmans samen met hun trainer/coach Sabum Ad Dekker, coach/boosabum Aaron Dekker en scheidsrechter Alexander Beekmans behalen

Lees verder >>>>

09-06-2019
 

Taekwon-do School Dekker Open Sporttraining voor Samenloop voor Hoop

Taekwon-do School Dekker heeft en had het idee opgepakt, om op Zaterdag 29 Juni als onderdeel van Samenloop voor Hoop, een Open Sporttraining te verzorgen in haar Dojang te Boxtel. TS.Dekker neemt nl

Lees verder >>>>

23-05-2019
 

Kub-examens plaats bij Taekwon-do School Dekker uit Boxtel

Afgelopen week (Dinsdag 21 en Donderdag 23 mei ) vonden er wederom de 1ste jaarlijkse Kub-examens plaats bij Taekwon-do School Dekker uit Boxtel.

Lees verder >>>>

19-05-2019
 

TS.Dekker uit Boxtel maakt selectieteam bekend

Zaterdag 6 april heeft TS.Dekker uit Boxtel, haar nieuw wedstrijd-selectieteam bekend gemaakt. De geselecteerden leden zullen gaan deelnemen aan het eerste Internationale "Choi Hong Hi" Memorial Cup Motherswell /Schotland.

Lees verder >>>>

06-04-2019
 

TS.Dekker uit Boxtel maakt selectieteam bekend

Zaterdag 6 april heeft TS.Dekker uit Boxtel, haar nieuw wedstrijd-selectieteam bekend gemaakt. De geselecteerden leden zullen gaan deelnemen aan het eerste Internationale "Choi Hong Hi" Memorial Cup Motherswell /Schotland.

Lees verder >>>>

30-03-2019
 

TS Dekker scoort goud zilver en brons op Open Royal Dutch

Zaterdagochtend 30 maart 07.00 uur, vertrok een wedstrijddelegatie van Taekwon-do School Dekker, naar het welbekende (groot en Internationaal Taekwon-do toernooi) Open Royal Dutch te Alphen aan de Rijn

Lees verder >>>>

19-03-2019
 

Drie grootheden een gastles verzorgen bij Taekwon-do Dekker

Nu Taekwon-do school Dekker bijna aan zijn dertigste(!) jaar begint, (Januari 2020) is het tijd voor iets heel bijzonders. In de maanden maart-april en mei zullen maar liefst drie grootheden (Masters) een gastles

Lees verder >>>>

20-01-2019
 

TS Dekker ITL Open Valkenswaards Taekwon-do toernooi

Zondag 20 Januari ging TS.Dekker weer voor de eerste keer van 2019 op pad naar het wel bekende ITL Open Valkenswaards Taekwon-do toernooi, dat al voor het 29ste jaar werd georganiseerd.

Lees verder >>>>

16-12-2018
 

TS Dekker op Taekwon-do ITL Gala te Barneveld

Zondag 16 December 2018 hebben wij van TS.Dekker, weer een mooie (sport) dag meegemaakt tijdens het Taekwon-do ITL Gala te Barneveld. TS.Dekker eindigde (overall) als 3de beste school van 2018 van de ITL League Nederland

Lees verder >>>>

09-12-2018
 

TS Dekker mooie prijzen op Fuji Mae Kids Cup

Zondag 9 december vertrok TS.Dekker met een weer een super team naar het welbekende Fuji Mae Kids Cup (Taekwon-do Toernooi t/m 14 jr.) De leerlingen, coaches, scheidsrechters en ouders / supporters hadden er weer ontzettend veel zin in om te gaan shinen op dit evenement.

Lees verder >>>>

29-11-2018
 

TS Dekker jaarlijkse Taekwon-do Kub-examens

De examens zijn afgelegd door leden variërend in de leeftijd van 6 jr. t/m 50 plus. Naast de praktijkonderdelen zoals o.a. tuls (verdediging tegen denkbeeldige tegenstander volgens vast patroon), vrij sparren,

Lees verder >>>>

25-11-2018
 

Geslaagd 17e Open Haaglanden voor TS Dekker

Zondag 25 November,  wederom een geslaagd toernooi voor Taekwondo School Dekker!
Met negen deelnemers, vier coaches en drie scheidsrechters vertrokken we gisterenochtend (0.630 uur) vroeg naar Den Haag

Lees verder >>>>

28-10-2018
 

Europees kampioenen bij TS Dekker

TS.Dekker vertrok afgelopen donderdag 4 Oktober met 5 van haar Selectieleden naar Strzegom Polen i.v.m. de Open Europese Kampioenschappen.Maar liefst 425 deelnemers uit 30 landen waren aanwezig op dit grootste evenement.

Lees verder >>>>

07-10-2018
 

Europees kampioenen bij TS Dekker

TS.Dekker vertrok afgelopen donderdag 4 Oktober met 5 van haar Selectieleden naar Strzegom Polen i.v.m. de Open Europese Kampioenschappen.Maar liefst 425 deelnemers uit 30 landen waren aanwezig op dit grootste evenement.

Lees verder >>>>

23-09-2018
 

TS Dekker prijzen Open Taekwon-do Matsuru Cup Toernooi

Zondag 23 September vertrokken 6 leden, 2 coaches, 3 scheidsrechters en ouder, supporter Marianne Beekmans naar het Open Taekwon-do Matsuru Cup Toernooi dat werd gehouden in Appelscha

Lees verder >>>>

15-09-2018
 

Scheidsrechter TKD D-licentie voor TS.Dekker uit Boxtel

Zaterdag 15 September vond de laatste (gezamenlijke) landelijke selectietraining plaats, o.l.v. Sabum Ad Dekker, National Coach ITF HQ i.s.m. de coaches, Sayhun Colin Bakker, Sabum Marcel Hildering,

Lees verder >>>>

24-06-2018
 

Uitslag van het Open Tjamie Taekwon-do Toernooi te Utrecht.

Zondag 24 Juni,  hebben de leden van TS. Dekker weer flink hun best gedaan tijdens het 1ste Tjamie'S Open Taekwon-do Kampioenschap te Utrecht.

Lees verder >>>>

17-06-2018
 

Uniek resultaat 5 nieuwe Zwarte Banders bij Taekwon-do School Dekker

Afgelopen Zondag 17 Juni jl, vond er in de Dojang van TS.Dekker de Zwarte band / Dan-examens plaats. 5 leerlingen van Taekwon-do School Dekker gingen op voor hun Zwarte Band / 1ste Dan.

Lees verder >>>>

03-06-2018
 

Iedereen geslaagd tijdens jaarlijkse Taekwon-do Kub examens.

Zowel de jeugd, junior en seniorleden hebben zich afgelopen week weer ontzettend ingezet tijdens het jaarlijks Kubexamen.  Na maanden trainen, werd dit dan ook beloond met een volgende graad.

Lees verder >>>>

24-03-2018
 

Taekwondo School Dekker succesvol op Royal Dutch Open

Zaterdag 24 Mrt jl. deden we met zeven leden van Taekwondo School Dekker mee aan de Royal Dutch Open dat bezocht werd door maar liefst meer dan 250 deelnemers uit verschillende landen zoals Spanje, Duitsland, Engeland, België en Nederland.

Lees verder >>>>

18-03-2018
 

Zeer geslaagde Open Duits Kampioenschap in Heek

Zondag ochtend 18 maart 06.00 uur vertrokken 12 leden van TS.Dekker vanaf parkeerplaats de Ketting (wat was het koud), plus ouders en vrienden / supporters naar het plaatsje Heek in Duitsland.

Lees verder >>>>

25-02-2018
 

TS.Dekker wint Bokaal I love Taekwon-do Cup 2018

Wat een geweldige prestaties hebben de leden van TS.Dekker vandaag Zondag 25 Februari weer neer gezet. Maar liefst 12 prijzen wisten zij in de wacht te slepen.

Lees verder >>>>

21-01-2018
 
TS Dekker succesvolle open Valkenswaard

Zondag 21 Januari,  nam TS.Dekker deel aan het 1ste ITL toernooi van het jaar bekend onder de naam  Open Valkenswaardse, waar ruim 270 deelnemers uit 3 landen vertegenwoordigt waren.
 
Lees verder >>>>

12-12-2017
 
TS Dekker Taekwon-do Kubexamens

TS Dekker uitslagen van de jaarlijkse Taekwon-do Kubexamens van Taekwon-do School Dekker.
 
 
Lees verder >>>>

10-12-2017
 

TS Dekker sluit wedstrijdjaar gigantisch mooi af

Een jaar lang alle ITL wedstrijden in binnen en buitenland bezocht en dan dit succes behaald. TS.Dekker behaald 3de plaats in Ranking en wint de 2de plts met haar dames senioren team.

 
Lees verder >>>>

26-11-2017
 

TS Dekker prachtige prestaties tijdens 16de Open Haaglanden

Zondag 26 november met de bende van TS. Dekker weer prachtige prestaties neer gezet tijdens de 16de Open Haaglanden.

 
Lees verder >>>>

22-10-2017
 

TS Dekker super prestatie Taekwon-do Toernooi België

Taekwon-do School Dekker heeft gisteren, Zondag 22 Okt. weer een super prestatie neergezet tijdens het bekende, Internationaal Taekwon-do Toernooi, Flanders Field Tervuren België.

Lees verder >>>>

12-09-2017
 

Linda Beekmans Wereld kampioen Taekwon-do

Linda Beekmans Junior lid van TS.Dekker mag zich vanaf heden Wereld kampioen Taekwon-do noemen. Daarnaast behaalde TS.Dekker met haar Adult Female Fight Squad Team maar liefst 2 Wereld titels binnen in zowel Powerbreaking als met Special Technics.

Lees verder >>>>

12-09-2017
 

Taekwondo School Dekker klaar voor het WK.

Taekwondo School Dekker heeft met het TSD selectieteam (maaar liefst 15 leden) buiten de reguliere trainingen om extra trainingen georganiseerd. Zondag 10 Sept jl. vond de laatste (gezamenlijke) extra wedstrijdtraining in Boxtel plaats.

Lees verder >>>>

20-08-2017
 

Nieuwe trainingstijden Taekwon-do School Dekker & Dekker's Defense

Zoals jullie weten is TS.Dekker al ruim een jaar keihard aan het trainen voor het aankomend WK Te Barneveld.Met maar liefst 15 TS.Dekker leden (10 t/m 35 jr) en een TS.Dekker Dames Team van 6 Senior Ladys zal TS.Dekker

Lees verder >>>>

06-07-2017
 

TS Dekker geslaagden halfjaarlijkse Kub-examens 

Dinsdag 4 Juli en donderdag 6 Juli waren er weer de halfjaarlijkse Kub-examens  bij TS.Dekker. De afgelopen maanden is er door de leden weer flink getraind aan hun technische vaardigheden.

Lees verder >>>>

25-06-2017
 

Topdag voor TS.Dekker op ITL Toernooi te Amsterdam

Zondag 25 Juni nam TS.Dekker met 14 leden deel aan het bekende ITL Toernooi te Amsterdam.
Maar liefst 255 deelnemers uit Duitsland ,Belgie en Nederland waren hier vertegenwoordigd.

Lees verder >>>>

09-06-2017
 

TS.Dekker maakt WK Selectie bekend.

Donderdag 8 juni maakte Sabum Ad Dekker namens het WSC, bestaande uit Kevin van Weert, Atmane Qoubbanne, Aaron Dekker, Jolijn van Eijsden en Sabum Ad Dekker, de definitieve TS.Dekker WK Selectie bekend.

Lees verder >>>>

09-05-2017
 

Oud Boxtellaar en Taekwon-do Wereld Kampioen bezoekt TS Dekker

Dinsdag 9 mei bezoek gehad tijdens de training van Master Cees Keukens. Een levende legende, want hij was 1 de allereerste wereldkampioen van Nederland

Lees verder >>>>

23-04-2017
 

Super prestatie leden Taekwon-do School Dekker

Zondag 23 april  vertrok TS.Dekker om 06.00 uur vanuit Boxtel, met 19 deelnemers, 4 coaches, 1 floormanager, 3 scheidsrechters en a lot of enthousiaste ouders naar Oosterwolde (Friesland) voor deelname aan de 2de ITL Taekwon-do.

Lees verder >>>>

02-04-2017
 

TS. Dekker scoort weer Kampioenen op Open Royal Dutch 2017

Zondagochtend 2 april 06.30 uur vertrok er een delegatie van 10 deelnemers, 3 Coaches, 2 Scheidsrechters en ouders en supporters vanaf Eetcafe de ketting te Boxtel, naar het 2de Open Royal Dutch

Lees verder >>>>

13-02-2017
 

TS.Dekker maakt WK / Worldcup Selectieleden 2017 bekend.

Maar liefst 15 leden van TS.Dekker Boxtel zijn geselecteerd om deel te nemen aan de WK / Worldcup 2017, die dit jaar plaats vindt van 25-09-2017 t/m 01-10-2017 te Barneveld.

Lees verder >>>>

22-01-2017
 

TS.Dekker behaalt veel prijzen tijdens Open Valkenswaardse.

Maar liefst 15 TS.Dekker leden haalde vandaag Zondag 23 Januari een prijs op het gebied van Sparren en Tuls. Nederland, Duitsland en Belgie waren vertegenwoordigt op dit toernooi dat al vanaf 1988 bestaat.

Lees verder >>>>

16-12-2016
 

TS Dekker Taekwon-do kubexamens geslaagden

De jaarlijkse Taekwon-do kubexamens zitten er weer op voor onze leden. Wat een spektakel en spanning. Gelukkig was deze keer iedereen geslaagd voor zijn/haar nieuwe kubgraad

Lees verder >>>>

27-11-2016
 

Jubileum Toernooi 15de Open Haaglanden

Zondag 27 November weer een schitterende wedstrijddag gehad in Den Haag.
TS. Dekker nam voor de 15de keer met 14 deelnemers deel aan de 15de Open Haaglanden

Lees verder >>>>

23-10-2016
 

Taekwon-do School Dekker succesvol op Open Belgisch Kampioenschap.

Zondag 23 oktober vertrok TS.Dekker om 06.30 vanaf de ketting met super enthousiaste leden, ouders en supporters op pad naar Tervuren-België.

Lees verder >>>>

15-10-2016
 

TS.Dekker 2 nieuwe Dangraadhouders rijker.

Tini TG Mitro Traag en Kayleigh Belemans zijn zaterdag 15 oktober 2016 geslaagd voor hun Zwarteband / 1ste Dan Taekwon-do. Na jaren van intensieve training, cursussen en stage's zowel fysiek als mentaal

Lees verder >>>>

05-10-2016
 

Dekker's Defense start met Combi-Training

Maandag 3 Oktober is Dekker's Defense weer gestart met de lessen fitness, conditie en combat/zelfverdediging training in haar Dojo @de Braken.

Lees verder >>>>

27-08-2016
 

TS Dekker organiseerde 5de Open Nationale wedstrijdtraining

TS.Dekker heeft zondag 11 september de 5de Open Nationale wedstrijdtraining van ITF HQ Nederland verzorgt in de Braken te Boxtel.Maar liefst 50 fanatieke Taekwondoins uit heel Nederland

Lees verder >>>>

27-08-2016
 

TS.Dekker organiseert 5e open Nationale wedstrijd training

TS.Dekker organiseert op 11 September a.s. de 5e Open Nationale Wedstrijd Training in de Dojo bij de Braken te Boxtel.

Lees verder >>>>

30-06-2016
 

Veel geslaagden tijdens Kub-examens TS Dekker

Donderdag 30 Juni en dinsdag 28 Juni  zijn er weer de halfjaarlijkse Kub-examens geweest bij TS.Dekker. Zowel de jeugd, als Junioren en Senioren gingen op examen.

Lees verder >>>>

26-06-2016
 

Taekwon-do Brotherhood toernooi is groot succes voor TS.Dekker

Zondag 26 Juni vertrok TS.Dekker om 07.15 uur met 11 deelnemers, 4 Scheidsrechters, 2 Coaches en veel supporters naar het Taekwon-do Brotherhood toernooi te Utrecht.

Lees verder >>>>

05-06-2016
 

Taekwon-do School Dekker 8 Scheidsrechters rijker

Zondag 5 juni 07.00 uur vertrok TS.Dekker met 9 enthousiaste mensen naar het Friese Drachten voor de opleiding Taekwon-do Scheidsrechter D en B. Aangekomen in Drachten

Lees verder >>>>

15-05-2016
 

TS Dekker succesvolle wedstrijddag in Elburg

Zondag 15 mei om 06.30 uur vertrokken wij met een grote groep enthousiaste TSD leden en ouders/supporters richting het oosten (15de Open Noord West Veluwe) om daar maar weer eens van ons te laten zien en horen.

Lees verder >>>>

18-04-2016
 

Prof Tafeltenisspeler Bob Potton Seminar bij Taekwon-do School Dekker

Oud International Prof Tafeltenisspeler Bob Potton en tevens Personal Performance Coach en NLP Master verzorgt Seminar bij Taekwon-do School Dekker.

Lees verder >>>>

02-04-2016
 

Super Taekwon-do toernooi voor TS Dekker

Maar liefst meer dan 300 deelnemers uit landen zoals Slovenië, Engeland, Spanje, Duitsland en België namen zaterdag 2 april deel aan dit internationaal toernooi

Lees verder >>>>

20-02-2016
 

5 Hapkido leden van TS.Dekker geslaagd als International Referee

Afgelopen weekend van 20 februari namen 5 leden van TS.Dekker deel aan het 1st European Hapkido Referee Seminar te Helmond. Deelnemers uit Italie, Hongarije, Croatie, Duitsland en Nederland waren ruimschoots vertegenwoordigt op dit evenement.

Lees verder >>>>

12-01-2016
 

Fitness&Combattraining Dekker's Defense

Naast Taekwon-do, Hapkido, Boksen en Selfdefense start Ad Dekker het nieuwe jaar ook weer met Fitness&Combattraining.  

Lees verder >>>>

05-01-2016
 

Geweldige opkomst Nieuwjaarsreceptie TS Dekker

TS Dekker heeft dinsdag 5 Januari 2016, een mooie Nieuwjaarsreceptie gevierd met een geweldige opkomst van zowel TS.Dekker als Dekker's Defense leden, partners en ouders

Lees verder >>>>

20-20-2015
 

TS Dekker succesvol op Fuji Mae Kids Cup

Zojuist ( Zondag 20 Dec)  thuis gekomen van de Fuji Mae Kids Cup te Son. Dit toernooi voor kinderen t/m 14 jr. wordt bezocht door kinderen uit de hele Benelux en vandaag waren er maar liefst 275 kids aanwezig

Lees verder >>>>

16-11-2015
 

TS Dekker organiseert typische Bootcamp lessen

Bij TS Dekker wordt iedere week deel genomen aan leuke Bootcamp groepslessen dat georganiseerd in zijn TS Dekker eigen DOJO dat herbergt sporthal de Braken
Lees verder >>>>

27-10-2015
 

Ad Dekker behaald 6e Danexamen

Dinsdag 27 Okt 2015 heeft Ad Dekker 6e Danexamen gedaan bij Master Sanders (ITF Headquarters Nederland) in zijn eigen Dojang in Helmond. Het was een verademing om jezelf zo welkom te voelen op een Danexamen

Lees verder >>>>

18-10-2015
 

Prachtige prestatie van TS.Dekker op 14de Open Haaglanden.

5 leden van TS.Dekker behaalde Zondag 18 Oktober een mooie titel / prijs tijdens het welbekende Taekwon-do evenement de 14de Open Haaglanden.

Lees verder >>>>

20-09-2015
 

TS.Dekker geslaagd jubileum Sportkamp

Eerder dit jaar 31 jan 2015, werd Taekwondo School Dekker uit Boxtel 25 jaar. Na de viering in januari besloten het bestuur en de in het leven geroepen  kampcommissie De Araa’s een jubileum kamp te organiseren.

Lees verder >>>>

26-05-2015
 

Taekwon-do School Dekker nieuw wedstrijd team bekend

Dinsdag 26 mei is er binnen TS.Dekker een nieuw Wedstrijd Selectie Team samengesteld. Dit team bestaat uit wedstrijdsporters die de komende jaren hard zullen gaan trainen voor deelname aan NK, EK en WK's

Lees verder >>>>

29-04-2015
 

TS Dekker geslaagde EHBO cursus volbracht met certificaat

Woensdagavond 29 april was het dan zover, wederom kregen we les van Piet Smulders (autoriteit op het gebied van EHBO) en Bert van Lijssel Cursusleider EHBO

Lees verder >>>>

19-03-2015
 

Atmane Qoubanne van TS.Dekker geslaagd 3de Dan Taekwon-Do

Zondag 19 April heeft Atmane Qoubbane van TS.Dekker na een lange weg te hebben bewandeld van jaren hard trainen zijn 3e Dangraad Taekwon-Do behaald.

Lees verder >>>>

15-03-2015
 

Ad Dekker geslaagd voor Selfdefence examen

Zondag 15 mrt jl is Ad Dekker van Taekwon-do School Dekker en Dekker's Selfdefense op examen geweest in Barneveld om het felbegeerde diploma, Kids Street Defense Instructeur te mogen ontvangen.

Lees verder >>>>

02-03-2015
 

MHC MEP heren alternatieve training bij TS Dekker

Maandag 2 maart heeft de selectie van MHC MEP heren een alternatieve training gehad van Taekwon-do School Dekker in Boxtel. (inclusief video)

 
Lees verder >>>>

31-01-2015
 

Taekwon Do school Dekker jubileum met eigen Dojo

Zaterdag 31 januari werd Ad Dekker van Taekwondo school Dekker warm onthaald met een erehaag in sportcomplex de Braken door zijn leden en oud leden.

 
Lees verder >>>>

31-01-2015
 

Taekwon-do School Dekker reünietraining voor leden, oud-leden

Zaterdag 31 Januari 2015 bestaat Taekwon-do School Dekker alweer 25 jaar. Dit willen wij vieren met o.a. een Reünietraining voor leden, oud-leden en genodigden.

 
Lees verder >>>>

12-10-2014
 

Mega kampioenen bij Taekwon Do school Dekker

Zondag 12 oktober heeft Taekwon Do school Dekker tijdens de 2de Fuji Mae Kids Cup Schijndel mega kampioenen afgeleverd..

 
Lees verder >>>>

26-07-2014
 

Jolijn van Eijsden van Taekwon-do School Dekker 2e op WK

Jolijn Van Eisden van Taekwon-do School Dekker is zaterdag 26 juli tijdens het wereld kampioenschappen In Rome 2e geworden.

 
Lees verder >>>>

17-11-2013
 

Succesvolle NK Taekwon Do voor TS Dekker

Nederlandse Kampioenschappen Taekwon-do zondag 17 november in Sporthal de Braken succesvol voor TS Dekker .

 
Lees verder >>>>

20-10-2013
 

Maar liefst 100% prijzenregen bij Taekwon Do school Dekker

Alle 4 de deelnemers van Taekwon-do School Dekker uit Boxtel zijn gisteren tijdens de 12de Open Haaglanden in de prijzen gevallen.

 
Lees verder >>>>

13-08-2013
 

Taekwondo training voor dames MHC MEP

Bondscoach ITF Royal Dutch Nederland Sibum Ad Dekker gaf dinsdag 13 augustus Taekwondo do training aan het hockey dames 1 van MHC MEP.

 
Lees verder >>>>

02-06-2013
 

Taekwondo school Dekker op Holland cup toernooi

Maar liefst 6 landen namen zondag 2 juni deel aan het Holland Cup Taekwondo Toernooi met ruim 450 deelnemers

 
Lees verder >>>>

04-02-2013
 

TS Dekker leden op EK Taekwon do in Barcelona

De volgende mensen van TS.Dekker zijn geselecteerd voor deelname aan de EK Taekwon Do te Barcelona van 11 t/m 15 Juli 2013

 
Lees verder >>>>

30-09-2012

Succes voor Taekwon-do School Dekker

Afgelopen Zondag 30 Sept jl, hebben maar liefst 4 leden van TS.Dekker een erg goed resultaat behaald op de 11de Open Haaglanden.

 
Lees verder >>>>

13-08-2012

Bondscoach Ad Dekker succes WK taekwon do Canada

In de week van 6 Tm 13 augustus behaalde Sabum Ad Dekker, Bondscoach ITF Royal Dutch 2x gouden medailles en 1x zilver met zijn 6 deelnemers tijdens het groot en goed georganiseerd WK in Canada

 
Lees verder >>>>

22-04-2012

TS Dekker 4 prijzen Int Delft

Zondag 22 April Atmane Qoubbane (Selectielid Nl Team) behaalt Zilver bij Tulls en Brons bij Sparren. Na hard trainen zowel technisch als fysiek, geeft Atmane een staaltje Taekwon-do weg

 
Lees verder >>>>

19-04-2012

5 Leden gehuldigd 10 Jr. Lidmaatschap TS.Dekker

Donderdag 19 April jl. werden er tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering maar liefst 5 leden van TS.Dekker gehuldigd ivm hun 10 jarig lidmaatschap

 
Lees verder >>>>

05-02-2012
 

TS Dekker team uitje naar Tongelreep

Zondag 5 Febr  ging Taekwon do school Dekker met zijn leden naar het Zwembad de Tongelreep voor hun jaarlijks uitje.

 
 
Lees verder >>>>

25-01-2012

Bondscoach Ad Dekker voorlopige selectie WK

Zondag 22 januari heeft Bondscoach Sabum Ad Dekker, tijdens de Landelijke Wedstrijdtraining bekend gemaakt dat Kevin van Weert en Atmane Qoubbane van TS.Dekker.

 
Lees verder >>>>

12-12-2011

Dag der Kampioenen 2011
Maandag 12 december zijn tijdens de Dag der kampioenen alle kampioenen gehuldigd .
In de het gemeente huis Boxtel en VMBO werden de kampioenen van TS Dekker gehuldigd

 
Lees verder >>>>

30-10-2011
 
TS.Dekker weer in de prijzen.

Zondag 30 Oktober namen Atmane Qoubbane en Geert Nonnnemaker deel aan de 10de Open Haaglande met veel succes
 
 
Lees verder >>>>

24-10-2011
 
 
De kersverse Europees Kampioen Taekwondo, de 22-jarige Kevin van Weert uit Boxtel, is maandagavond feestelijk onthaald in zijn woonplaats.
 
 
Lees verder >>>>

23-10-2011
 
 
De Boxtelse Kevin van Weert (22) van Teakwon do school Dekker is zondag 23 oktober Europees kampioen geworden tijdens het EK in Napels Italie
 
 
 
Lees verder >>>>

05-06-2011
 
 
TS Dekker organiseerd 8e open Boxtels Taekwon do kampioenschappen
 
 
 
Lees verder >>>>

17-04-2011
 
 
 
TS.Dekker succesvol op Internat Toernooi te Delft.
 
 
 
Lees verder >>>>

 

 

 


 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)