Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Succes voor lokale talenten op de ITF Open 2024
 

 

Sportieve hoogtepunten in Alphen aan den Rijn

Het was weer een spannende dag voor onze lokale sporthelden! Vandaag vertrok een kleine maar enthousiaste groep leden, ouders en coaches richting Alphen aan den Rijn voor de ITF Open 2024. Dit goed georganiseerde en internationale toernooi bood een podium voor indrukwekkende prestaties en leverde prachtige resultaten op voor onze deelnemers.

Bret Termeer schitterde met een gouden medaille bij het verspringen en voegde daar ook nog een zilveren plak voor het sparren aan toe. Een fantastische prestatie! Saja Zahraoui had zware tegenstand bij het sparren, maar wist knap de tweede plaats te veroveren en het zilver mee naar huis te nemen. Romy Boogaard toonde haar vaardigheden bij de Tuls en eindigde op een nette vierde plaats.

Ook Arash Rasekh en Kaj van de Meulengraaf lieten zien wat ze in huis hadden. Beide heren knokten keihard, maar vielen net buiten de prijzen; Arash eindigde als vierde en Kaj als vijfde. Voor Kaj was het een bijzondere uitdaging, omdat hij voor het eerst deelnam in de categorie 18-35 jaar tot en met 6e dan. Ondanks de sterke tegenstanders, heeft hij super gevochten en waardevolle ervaring opgedaan.

We willen alle ouders bedanken voor hun onmisbare steun en feliciteren alle deelnemers met hun prestaties. Een speciale dank gaat uit naar de coaches Kaj, Rayaan en Mark voor hun inzet en begeleiding. Op naar het volgende toernooi!

Ook interesse in deze mooie sport, kijk voor meer info op www.tsdekker.nl 

TSD, al bijna 35 jr. de Martial Arts School van Boxtel en omstreken. 

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


26-05-2024
 
 
Sportieve hoogtepunten in Alphen aan den Rijn
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)