Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TSD krijgt bezoek van 2 gasten uit Ethiopië
 

 

TSD krijgt bezoek van 2 gasten uit Ethiopië

maandag kreeg TSD bezoek van 2 gasten uit Ethiopië, Sabum Abera Milkesa and Sabum Eyasu Tefere. Beide Sabums waren onlangs in Nederland geslaagd voor hun 6dan onder leiding van Grandmaster Peter Sanders. 

Op uitnodiging van Sahyun Ad Dekker hebben beide heren een deel van de training verzorgt voor de leden van TSD. Erg interessant en leerzaam om te zien hoe andere docenten een les begeleiden en hun eigen draai hieraan geven. De warming-up was misschien nog het best te omschrijven als een "ritmische combinatie van trap en stoot technieken". Veel energie, humor en hard werken.

Na de warming-up gingen we door met diverse oefeningen waar snelheid en kracht de avond domineerden. Met teams van 2 of 3 mensen lag het tempo zeer hoog en gaven de leden en de  gastsabums echt het uiterste van zichzelf. De afgelopen les over ademhaling hebben we hier goed bij kunnen gebruiken.

Beide gasten deden volop mee met de training en hebben zelfs nog met de Grandmaster en Sahyun Ad kunnen werken aan de 24ste en laatste tul. Binnen Taekwondo ben je altijd bezig om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen als persoon.

Sabum Abera Milkesa is tevens president van de Ethiopia Taekwondo Association-ETA met meer dan 30.000 leden. Een hele eer dus voor de leden van TSD om van deze ervaren docenten les te krijgen. Een avond die we niet snel zullen vergeten!


Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


22-05-2023
 
 
TSD krijgt bezoek van 2 gasten uit Ethiopië
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)