Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taekwon-do School Dekker Host 2de ITF HQ
 

 

Taekwon-do School Dekker Host 2de ITF HQ BLACKBELT training in Dojang TSD

De 2de ITF HQ Nederland Blackbelt training was weer een groot succes. Ook nu kwamen weer uit heel Nederland Dangraadhouders samen om in Boxtel te trainen. De spirit en enthousiasme was ook deze keer weer buitengewoon, geweldig aanwezig.

De ochtend begon op zijn Brabants met koffie, thee, een stroopwafel en andere kuukskes (koekjes).
Vervolgens starte de training met een stevige warming-up verzorgd door Sabum Edwin Lieben. We begonnen met meerdere (basis) technieken uit de Tuls, om zo de mindset op de juiste plaats te krijgen.
Hierna gingen we over tot het gezamenlijk lopen lopen van de (lagere)Tuls.
Na een stevige lunch, gingen we weer de Dojang in en werden de groepen verdeeld in gradatie, zodat eenieder de (hogere) Tuls kon beoefenen aangaande zijn/haar huidige en eventuele nieuwe aanstaande Dangraad.

Vanzelfsprekend was er veel interactie en werd er naar elkaar gekeken om de bekende tips en tricks uit te wisselen. Wat ging er vooral goed, en waar kan de focus nog meer opgelegd gaan worden.
We mogen terugkijken (na de inmiddels gekregen feedback) op niet alleen een fijne interactieve training, maar ook op een zeer relaxte training, waarbij humor ook vaak om de hoek kwam kijken. En dat doet ons dan weer erg veel deugd.

Fijn om te vermelden dat we ook nog bezocht werden door Rob Arens (Instructor TC Nijmegen), Iwona Żoch en door Frank Coffa en Adriaan Coffa (eerste generatie Taekwon-do-ka Nederland). Dank voor jullie aanwezigheid
Namen Grandmaster Peter Sanders , Master Colin Bakker en mijzelf, dank jullie wel voor jullie aanwezigheid, enthousiasme en open visie.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


25-02-2023
 
 
Taekwon-do School Dekker Host 2de ITF HQ Blackbelt training in Dojang TSD
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)