Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

19de Open International Taekyon Toernooi te Oss
 

 

Taekwon-do School Dekker 19de Open International Taekyon Toernooi te Oss

Zondag 26 november nam Taekwon-do School Dekker deel aan de 19de Open International Taekyon Toernooi te Oss.Een toernooi met 300 deelnemers uit binnen en buitenland. Ierland,  Engeland,  Duitsland,  BelgiĆ« en Nederland streden om de titel International Kampioen.

Saja Zanraoui wist overtuigend deze titel (goud) te behalen dmv haar scherpe spel.
Wauw wat een kanjer en wat een lenigheid en souplesse liet ze ons zien. Quint van der Heijden behaalde Zilver op dit toernooi waarbij hij zijn vliegensvlug skills liet zien. Een mooie toekomst is zeker voor Quint weggelegd. En ook Rayaan Suhooli, wist de 2de plts te behalen dmv haar technische vaardigheden en ontembare doorzettingsvermogen. 

Arash Rasekh (4de plts) Bret Termeer (4de plts) Kaj vd Meulengraaf, Romy van den Boogaard en Bruce Staudenmaijer wisten helaas (en net niet) een prijs in de wacht te slepen. Allen zijn toppers en hebben enorm goed hun best gedaan. De volgende keer vallen ook zei in de prijzen. 

TSD feliciteert haar prijswinnaars en zegt tevens dank aan John van Gaal, die vandaag zijn vuurdoop had als gediplomeerd Taekwon-do Scheidsrechter.
Kaj vd Meulengraaf, Rayaan Suhooli en Aaron Dekker mede dank voor het begleiden en coachen. 

TSD bereid zich alweer voor op de volgende wedstrijd. Ook interesse in Taekwon-do School Dekker, train dan eens vrijblijvend en gratis met ons mee. Al 34 jr zijn wij een toonaangevende Sportschool op het gebied van Martial Arts/Taekwon-do in Boxtel en omstreken. 

Meer info: www.tsdekker.nl 

 
 


26-11-2023
 
 
Taekwon-do School Dekker 19de Open International Taekyon Toernooi te Oss
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)