Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wijkagent Selissenwal-Esch traint mee bij Taekwon-do School Dekker
 

 

Wijkagent Selissenwal-Esch traint mee bij Taekwon-do School Dekker

Zaterdag 19 November, kwam Hicham, wijkagent Selissenwal-Esch meetrainen met de leden van Taekwon-do School Dekker.  Hicham die in vol politie-tenue aanwezig was liet zich niet kennen en zette zich volledig in, bij zowel de kussentraining als bij het vrijsparren en bij het conditiespel.

De leden vonden het prachtig en wilde dan ook graag op de foto met deze enthousiaste wijkagent. Hicham heeft de leden van TSD uitgenodigd om eens een bezoekje te brengen aan het politiebureau van Boxtel en hen daar een rondleiding te geven. Naast het bezoek van Hicham, was Sinterklaas ook op bezoek geweest (al heel vroeg in de ochtend) bij Sahyun Ad thuis. Sinterklaas vroeg (ivm grote drukte) of Sahyun Ad de jeugdleden een Staf met wat lekkers wilde geven. Natuurlijk zei Sahyun Ad ja, tegen Sinterklaas.  Tezamen met Hicham deelde Sahyun Ad aan alle aanwezige de Staf uit.
.
Sahyun Ad drukte iedereen op het hart, om goed te blijven trainen ivm de aankomende Kub-examens die in December gepland staan.  Daarnaast verzorgt Sahyun Ad Dekker as Maandagavond 21 November een Taekwon-do Seminar in Oirschot bij Martial Arts School, Dim Mak.

Dank aan Hicham voor zijn inzet, aanwezigheid, en wijze raad.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


19-11-2022
 
 
Wijkagent Selissenwal-Esch traint mee bij Taekwon-do School Dekker
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)