Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sifu Louk Franken leert TS Dekker leerlingen fijne kneepjes
 

 

Sifu Louk Franken leert TS Dekker leerlingen fijne kneepjes

Woensdagavond  19 september was Taekwon-do School Dekker in de ban van Sifu Louk Franken en assistent instructor Geert, die de junior en senior leerlingen van TSD op het gebied van Hosinsul (Zelfverdediging) de fijne kneepjes kwam bijbrengen.

De leerlingen van TSD konden verzoekjes en vragen indienen op het gebiedt van bevrijdingen en hoe deze toe te passen. Iedere aanval werd dan ook op een zodanige manier geblokkeerd zodat dat de aanvaller geen schijn van kans maakte. 

Daarnaast werden drukpunten (zenuwen) blootgelegd en hoe deze te bewerken. Ook werdt er naast fysieke kracht (harde stoten) omgezet in kinetische kracht, waarbij juist het doel lag om op een ontspannen manier een trap of stoot toe te passen op het lichaam. 

Men genoot zichtbaar van deze interessante training met tip en tricks die onze studenten zeker zullen gaan toepassen in hun eigen Taekwon-do Hosinsul carri√®re. 

Dank aan Sifu Louk en assistent Geert voor deze interessante en vooral mooie uitleg op het gebied van Zelfverdediging. Sahyun Ad geeft in November als tegenprestatie een Taekwon-do workshop in de Dojang van Dim Mak. 

 
 


19-10-2022
 
 
Sifu Louk Franken leert TS Dekker leerlingen fijne kneepjes
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)