Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taekwon-do School Dekker buitentraining met de jeugd
 

 

Taekwon-do School Dekker buitentraining met de jeugd

Ondanks het koude en natte weer, besloot Taekwon-do School Dekker afgelopen Zaterdag 6 februari om toch met haar jeugd en juniorleden fijn buiten te gaan trainen in de bossen van Sparrenrijk.

De warming-up en cardio, werd door Boosabum Linda verzorgd, gevolgd door enkele bosspellen.

Sahyun Ad nam vervolgens de technische en theoretische training voor zijn rekening en behandelde de technieken stap voor stap.

Tijdens deze speciale buitentraining was er ook nog 1 kubexamen kandidaat, nl. Job Markus, die vervolgens goed slaagde voor zijn Groene Slip.

Tezamen met bestuurslid Alex, maakte Sahyun Ad alweer plannen voor een volgende buitentraining.

Om lichaam en geest goed te onderhouden (vooral in deze tijd van Corona) heeft TSD in al haar app-groepen een app gelanceerd met de naam Ommetje. Deze app (afkomstig v.d. hersenstichting NL en met dank aan boosabum Ralph) heeft als doel om mensen iedere dag in beweging te krijgen, wat goed is voor lichaam, geest en de hersenen. Men kan een X aantal punten krijgen bij een bepaalde tijdsduur van wandelen. En zo ontstaat er toch weer een mooie competitievorm onder alle leden. Want wie komt er bovenaan de lijst te staan en verdiend daar weer een prijs(je) mee.

TSD Dekker is begaan met eenieder die hulp nodig heeft en steunt daarbij ook allen d.m.v. trainingen voor lichaam en geest.

Taekwon-do.

Master Ad Dekker

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


08-02-2021
 
 
Taekwon-do School Dekker buitentraining met de jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)