Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ad Dekker Internationale Taekwon-do Hall of Fame
 

 

Ad Dekker officieel in prestigieuze Internationale Taekwon-do Hall of Fame

Sabum Ad Dekker van TS.Dekker,  is afgelopen Zaterdagnacht 28 November na eerst door meerdere Grandmasters genomineerd te zijn geweest, nu officieel opgenomen in de prestigieuze Internationale Taekwon-do Hall of Fame waarvan de huldiging plaatsvond in Australië. Sabum Ad is in de Taekwon-do Hall of Fame opgenomen met de titel Outstanding International Instructor.

I.v.m. Corona was het niet mogelijk om af te reizen en deze prestigieuze Award zelf live in ontvangst te nemen. Er werd dan ook door de organisatie een Zoom Meeting belegd waarbij alle afwezigen toch de uitreiking konden volgen.

Een grote eer voor Sabum Ad die in Januari 2021 maar liefst 41 jr. bezig is met Martial Arts / Taekwon-do en al 31 jaar de scepter zwaait over de succesvolle Taekwon-do School met de gelijknamige naam TS.Dekker te Boxtel, waarbij al vele Wereld, Europese en Nl titels zijn behaald. Sabum Ad gaat in 2021 op examen voor zijn 7e Dangraad om daarmee vervolgens de titel Master in zijn bezit te krijgen.

Sabum Ad is naast sportschoolhouder en Hoofdleraar van TS.Dekker, ook Ambassadeur Europa voor de Taekwon-do Wereldorganisatie met de naam ITF HQ en maakt deel uit van de Board of Directors ITF HQ Nederland.29-11-2020
 
 
Ad Dekker officieel in prestigieuze Internationale Taekwon-do Hall of Fame
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)