Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker Fuji Mae Kids Cup 2019
 

 

TS Dekker valt weer in de prijzen op jaarlijkse Fuji Mae Kids Cup

Zondag 8 December was het dan zover. Het jaarlijkse Fuji Mae Kids Cup stond weer voor de deur en TS.Dekker nam hier met maar liefst 13 leden, 3 scheidsrechters en 4 coaches aan deel. Ook de trouwe TSD supporters (ouders en familieleden) waren weer met velen van de partij. 

Men had hier erg hard voor getraind op het gebied van Sparring, Tuls en Hoogtesprong en de resultaten zijn er dan ook naar. 

Het toernooi werd bezet door maar liefst 300 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jr.  Sabum Ad Dekker was dit jaar de Special Mystery Guest en verzorgde dan ook een coole warming up voor maar liefst 300 enthousiaste Taekwondoins. Jong en oud(ers) genoot dan ook van de  manier waarop de warming up werd gegeven. Even serieus en dan weer vol komische aspecten, om zo voor de kids de dag leuk te beginnen.

Ook de tribune en sporthal zat propvol met enthousiaste ouders, opa's en oma's, broers, zussen en vrienden en vriendinnen. 

Het TS.Dekker Wedstrijdteam  had vandaag ook enkele nieuwkomers meegenomen en zij verbaasde iedereen met hun prestatie. Je kan dan alleen nog maar Wauw zeggen. 

TS.Dekker wil zijn coaches en scheidsrechters speciaal bedanken voor hun geweldige inzet van vandaag. Aaron Dekker, Linda Beekmans en Areeb Abbas Ashraf, jullie waren vandaag een superteam van coaches. Alexander Beekmans, Ralph Dikmans en Kayleigh Belemans zonder jullie waren de wedstrijden nooit zo mooi verlopen. Allen tnknsssssssssss.

As Zaterdag 14 December, gaat TS. Dekker met haar wedstrijdteam aan haar laatste wedstrijd van dit jaar deelnemen en wel aan het grote ITL Gala te Barneveld, waarbij de titel Nederlands Nationaal Kampioen te veroveren is. 

Hierbij  onderstaand de leden met hun behaalde prijs(zen).

Sparring: Goud
Corne Beekmans 
Ashir Abbas Ashraf  
Job Markus 
Tasnim Bezbiz 
Mara van der Heijden 

Sparring: Zilver
Roxana  
Mika Verhoeven 
Kaj van der Meulengraaf 
Gizem Yilmaz 

Sparring: Brons
Rayaan Suhooli 

Tuls: Goud
Mara van der Heijden

Tuls: Zilver
Mika Verhoeven 
Ashir Abbas Asharaf 
Wassim Bezbiz 
Gizem Yilmaz

Tuls: Brons
Job Markus 

Hoogtesprong: Zilver
Dexter van der Vleuten 
Mara van der Heijden 

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


08-12-2019
 
 
TS Dekker Fuji Mae Kids Cup
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)