Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker
 

 

TS Dekker examen voor nieuwe Dangraad / Zwarte Band.

Zaterdag 21 September, deden 5 TS. Dekker leden examen voor hun (nieuwe) Dangraad / Zwarte Band. 4 leden gingen op voor 1ste Dan en 1 lid ging op voor zijn 4de Dan. Na jarenlang getraind te hebben, was het dan eindelijk zover. Vanaf Januari 2018 zijn de examenkandidaten dan ook begonnen met extra te trainen voor het behalen van hun Zwarte Band/ Dangraad. Vele uren van inspanning en het verbeteren van technische vaardigheden lagen dan ook ten grondslag.

Onderdelen die tijdens het examen aan bod kwamen waren o.a. Tuls (stijlpatroon), Hosinsul (Zelfverdediging), Matsogi (1,2, en 3 Stapsparring), Matsogi (Pre-arranged), Gyepa (Breektesten) en theorie. Tevens diende men een scriptie aan te leveren waarin met zijn/ haar levensweg in Taekwon-do omschreef. Deze scriptie diende men dan ook tijdens het examen te verdedigen en te weerleggen. Alle kandidaten lieten dan ook een voortreffelijk examen zien en behaalde op elk onderdeel ruim voldoende.

De geslaagden voor 1ste Dan zijn: Alex van Vreede, Tilila Marouche, Cas Dikmans en Areeb Abbas Ashraf. Geslaagd voor de 4de Dan is Atmane Qoubbane, die zich vanaf heden dan ook de titel Sabum mag toe-eigenen. 
De examenkandidaten werden bij gestaan door de Boosabums's, Ralp Dikmans, Linda Beekmans en Aaron Dekker.
De examencommissie bestond uit Vice President ITF HQ Master Peter Sanders 8ste Dan en Sabum Ad Dekker 6de Dan.
TS. Dekker is enorm trots op al alle geslaagden en feliciteert iedereen dan ook met zijn (nieuw) behaalde Dangraad.


Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


21-09-2019
 
 
TS Dekker examen voor nieuwe Dangraad / Zwarte Band.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)