Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker Open Sporttraining voor Samenloop voor Hoop
 

 

Taekwon-do School Dekker Open Sporttraining voor Samenloop voor Hoop

Taekwon-do School Dekker heeft en had het idee opgepakt, om op Zaterdag 29 Juni als onderdeel van Samenloop voor Hoop, een Open Sporttraining te verzorgen in haar Dojang te Boxtel. TS.Dekker neemt nl ook met haar Sportschool in September deel in Esch, aan de Samenloop voor Hoop.

Nu willen wij alvast een activiteit opzetten in de vorm van een Open Sporttraining. Deze training is gebaseerd op zowel Bootcamp, Fitness, Zumba, Cardio en Kracht, met onderdelen gemixt uit de Martial Arts zoals o.a. (in de vorm van) Taekwon-do, Boksen, Hapkido en Zelfverdediging. Iedereen is uitgenodigd. Ja, echt iedereen. Of dat je nu voetbalt, aan hockey doet, rugby speelt, bij handbal zit, of zwemt, maakt helemaal niets uit het gaat om het gezellig bij elkaar zijn en plezier beleven aan het sporten. Jong en oud, jongen of meisje, wel of geen sporter, iedereen is welkom en de training is fysiek voor iedereen toegankelijk. Gewoon Sportkleding dragen deze ochtend is voldoende.

We willen nl zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF en vragen dan ook maar  5,- euro aan bijdrage (contant die dag te voldoen).

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


09-06-2019
 
 
Taekwon-do School Dekker Open Sporttraining voor Samenloop voor Hoop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)