Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ITL Open Valkenswaards Taekwon-do
 

 

TS Dekker ITL Open Valkenswaards Taekwon-do toernooi

Zondag 20 Januari ging TS.Dekker weer voor de eerste keer van 2019 op pad naar het wel bekende ITL Open Valkenswaards Taekwon-do toernooi, dat al voor het 29ste jaar werd georganiseerd. Ruim 250 deelnemers uit Duitsland, Belgie en Nederland waren vandaag aanwezig op deel te nemen aan de onderdelen Sparring en Tuls.  De leden van TS.Dekker hebben hele mooie resultaten behaald en dit met super enthousiaste leden. Echte Topperrrs.

Dank aan onze scheidsrechters, Tini Traag, Alexander Beekmans en Amy Bressers en dank aan Aäron, Kayleigh en Linda, voor het coachen. Altijd een genot om jullie ook zo enthousiast bezig te zien.
En natuurlijk weer chapeau voor de ouders en supporters van TS. Dekker, die ook op hun vrije (Zon) dag uit bed uitkomen en met ons mee op reis gaan.
Hieronder de prijswinnaars :
Linda Beekmans 1e sparren, 2e Tuls.
Tilila Mairouche 2e sparren
Fedde Noordhoff 1e sparren
Areeb Abbas Ashraf 2e sparren
Kayleigh Belemans 3e sparren

Helaas net geen prijs voor onze nieuwkomers, Wassim Bezbiz en Dexter vd Vleuten. Ook Corne Beekmans en Kaj vd Meulengraaf die buitengewoon hard gevochten hadden, vielen vandaag net buiten de prijzen. Nog even een speciale vermelding voor nieuwkomer en Seniorlid (44jr.), John van Gaal die na een paar maanden Taekwon-do, op de mat staat en net buiten de prijzen viel (4e). Echt respect hoor.
Het volgende toernooi staat alweer voor de deur en de leden van TS.Dekker gaan en zijn hier alweer hard voor aan het trainen. Wil jij ook eens kennismaken met Taekwon-do, kom langs, kijk en of train is een keertje gratis mee.

Voor meer info www.tsdekker.nl

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


20-01-2019
 
 
TS Dekker ITL Open Valkenswaards Taekwon-do toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)