Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Duits Kampioenschap in Heek
 

 

Zeer geslaagde Open Duits Kampioenschap in Heek


Zondag ochtend 18 maart 06.00 uur vertrokken 12 leden van TS.Dekker vanaf parkeerplaats de Ketting (wat was het koud), plus ouders en vrienden / supporters naar het plaatsje Heek in Duitsland.
Daar aangekomen (08.15 uur) werden we verwelkomd door de organisatie met een lekkere MOK koffie. Ja in Duitsland weten ze wel hoe ze de Nederlanders kunnen verwennen, geen haags bakkie, maar echt een grote bak troost.

Maar liefst 16 prijzen en de 2e plts als beste School van het toernooi, namen we vandaag mee van het Open Duitse Taekwon-do Kampioenschap.
Enkele highlights van vandaag waren o.a. de partijen van Amy Bressers, die ingedeeld was bij de heren, bij gebrek aan tegenstanders in haar categorie. Ze ging tegen zowel een Zwarte band als tegen haar eigen TSD maatje Max Van Brunschot tekeer als nooit tevoren. Wat een power en inzet zagen we vandaag zeg. Ook behaalde Amy de 3e prijs met Tuls.Chaupeau voor deze dame, die zich enorm staande wist te houden against the Boys.

Ook als Highlight te noemen waren de partijen van nieuwkomer Isis Schoonis. Isis wist met relatief nog weinig ervaring zich enorm te manifesteren t.o.v. haar tegenstanders. Haar derde partij won ze dan ook glansrijk, maar net (helaas) niet genoeg voor de 3de plaats. Topkanjer en nieuw talent to the near future.
Bijzonder waren vandaag ook de partijen van Corne Beekmans. Een leerling die altijd mee naar wedstrijden gaat en vaak net langs de grote prijzen grijpt. Echter vandaag niet. Corne won maar liefst 2 prijzen. 1e met sparren en 2e prijs met Tuls.We kunnen alleen maar zeggen inzet en training zijn beloond. Topperrrrrrrrr en Open Duits Kampioen.

Ook zus Linda Beekmans (huidig Wereld Kampioen) wist 2 plakken te veroveren, 1e met sparren en 2e met Tuls. Ook zij mag zich Open Duits Kampioen noemen, net zoals Dinand Verhoeven (en 3e plts Tuls) Kayleigh Belemans en Fedde Noordhoff.
Wat hebben we weer genoten van al die kanjers, en hun enorme inzet.
Namens de coaches AƤron Dekker, Kevin van Weert, mijzelf, de Scheidsrechters Stanley, Jolijn Ijsco en de ouders en supporters, allen van harte gefeliciteerd en welverdiend.
Dank aan allen (speciaal aan de Coaches en Scheidsrechters van TS.Dekker), die dit succes vandaag weer mee mogelijk hebben gemaakt.
Taekwon.
S. Ad

Corne 1e sparren
Corne 2e tulls
Linda 1e sparren
Linda 2e tulls
Dinand 1e sparren
Dinand 3e tulls
Kayleigh 1e sparren
Fedde 1e sparren
Mara 2e sparren
Mara 3e tulls
Amy 3e sparren
Amy 3e tulls
Tilila 2e sparren
Max 2e sparren
Loubna 3e sparren
Areeb 3e sparren

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


18-03-2018
 
 
Open Duits Kampioenschap in Heek
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)