Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker TL Gala te Barneveld
 

 

TS Dekker op Taekwon-do ITL Gala te Barneveld

Zondag 16 December 2018 hebben wij van TS.Dekker, weer een mooie (sport) dag meegemaakt tijdens het Taekwon-do ITL Gala te Barneveld. TS.Dekker eindigde (overall) als 3de beste school van 2018 van de ITL League Nederland. Men kon een heel jaar voor punten strijden, om zo uiteindelijk deel te mogen nemen aan het Gala op het einde vh jaar. Diegene die hier Kampioen is geworden behoort tot de Best of The best van ITL Nederland.

Tevens werden vandaag maar liefst 4 leden van TS.Dekker Gala Kampioen op het gebied van Sparren en Tuls. Daarnaast scoorde we 2 x zilver en 6 x Brons op dit Gala.
Hierbij de namen en prijzen van al deze kanjers.
Linda Beekmans 1e sparren en 1e tuls Gala Kampioen 2018
Jolijn Ijsco 1e sparren Gala Kampioen 2018
Tilila Mairouche 1e sparren Gala Kampioen 2018
Kayleigh Belemans 1e sparren Gala Kampioen 2018
Areeb Abbas Ashraf 2e tuls en 3de met sparren
Loubna Lahsen Driouch 2e sparren
Corne Beekmans 3e sparren
Kaj Mariëlle van Beers 3e sparren
Amy Bressers 3e sparren en 3e tuls
Femke Eefje van den Heuvel 3e sparren

TS.Dekker bedankt haar scheidsrechters Alexander Beekmans en Tini TG voor hun inzet van vandaag en natuurlijk alle andere scheidsrechters voor de afgelopen wedstrijden. Dit geldt natuurlijk ook voor Stanley Portier, Ralph Dikmans, Jolijn Ijsco, Max Van Brunschot, Amy Bressers, Tilila Mairouche, Linda,en Kayleigh Belemans.

Verder grote dank aan Aäron Dekker, voor het mee helpen coachen en het verzorgen van de wedstrijd-inschrijvingen gedurende 2018.Ouders, en supporters dank voor jullie steun, en natuurlijk iedereen binnen TS.Dekker die ervoor gezorgd hebben, dat wij ook dit jaar zo enorm succesvol zijn geweest.
TS.Dekker leden, jullie waren en zijn top, ook dit jaar hebben we weer enorm hard gevochten om verder te kunnen komen in onze ontwikkelingen, op allerlei gebied. We hebben met zijn allen nog een mooie toekomst voor de boeg en we zullen blijven groeien als mens zolang we hier voor open staan.
Everybody thnks en dan bedoel ik al onze (Taekwon-do) vrienden en kennissen die we ook dit jaar weer hebben mogen begroeten / ontmoeten, op zowel het gebied van sport als privé.
Rest mij nog te zeggen:
Dank, dank, dank.
Taekwon.
Sabum Ad

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


16-12-2018
 
 
TS Dekker TL Gala te Barneveld
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)