Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS.Dekker maakt WK Selectie bekend.
 

 

TS.Dekker maakt WK Selectie bekend.

Donderdag 8 juni maakte Sabum Ad Dekker namens het WSC, bestaande uit Kevin van Weert, Atmane Qoubbanne, Aaron Dekker, Jolijn van Eijsden en Sabum Ad Dekker, de definitieve TS.Dekker WK Selectie bekend.

Na bijna een jaar intensief getraind te hebben, waarbij met name de Donderdag en Zaterdagen centraal stonden voor extra conditie en wedstrijdtraining en vele wedstrijden gevolgd gehad te hebben, werd het voorlopig Wedstrijdteam omgedoopt in het officiƫle WK Team. Vele uren van training gingen hier aan vooraf met de nodige ups en downs.
Niemand van het wedstrijdteam heeft dan ook verstek laten gaan en we zijn dan ook als Wedstrijd Selectie Commissie bijzonder trots om jullie de volgende namen te mogen noemen.

Areeb Abbas Ashraff, Linda Beekmans, Corne Beekmans, Kayleigh Belemans, Max van Brunschot, Loubna Driouch, Jolijn van Eijsden, Jenthe Herbers, Bryan Marien, Tilia Marouch, Lucas Punt, Atmane Qoubbane, Nabil Qoubanne, Dinand Verhoeven en Lizzy van Wanrooy

De leden werden 1 voor 1 naar voren geroepen en kregen dan om en om van een WSC lid te horen waarom hij / zei uitgekozen is, om in het WK Team plaats te nemen. Men kreeg daarnaast (als blijk van inzet en als opsteker) van Sabum Ad een geluk munt met de benodigde tekst tbv de WK. Tevens deelde Sabum Ad mede, dat ze er nog lang niet zijn en dat ze de komende trainingen nog flink aan de bak zullen moeten. Ook de ouders en supporters die gisteren aanwezig waren, werden benoemd en geroemd voor hun altijd aanwezige steun. 

Ook de Trainers / Coaches en begeleider kregen allen een geluk munt, daar TS.Dekker als volledig team zal optreden tijdens de WK, die plaats vindt van 25 Sept t/m 01 Okt 2017 in de Veluwehal te Barneveld.

Op de reguliere website, zal binnenkort een complete profielpagina van de WK leden met al hun successen gepresenteerd worden.

TS.Dekker is te volgen via de TS.Dekker Facebook en de reguliere website: www.tsdekker.nl

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


09-06-2017
 
 
TS.Dekker maakt WK Selectie bekend.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)