Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Royal Dutch 2017
 

 

TS. Dekker scoort weer Kampioenen op Open Royal Dutch 2017

Zondagochtend 2 april 06.30 uur vertrok er een delegatie van 10 deelnemers, 3 Coaches, 2 Scheidsrechters en ouders en supporters vanaf Eetcafe de ketting te Boxtel, naar het 2de Open Royal Dutch toernooi te Alphen a/d/ Rijn.

Dit toernooi werd maar liefst bezet door 340 deelnemers uit landen zoals Spanje, Engeland, Duitsland, Belgie en Nederland. Een goed en strak georganiseerd toernooi, waar men kon deelnemen aan de onderdelen Sparring, Tuls, Breektesten en Special Technics. De dag begon lekker vroeg en we waren dan ook mooi op tijd, om goed te kunnen instaleren. De deelnemers werden gemeten en gewogen en iedereen van TSD was in orde bevonden. Men startte de dag met Tuls, waarbij Bryan Marien als prijswinnaar uit de bus kwam. Dinand Vehoeven scoorde een welverdiende 4de plts en liep ook zijn tul erg goed. Helaas voor Linda Beekmans, zei viel net buiten de boot.  We gingen over naar het onderdeel sparren en hier lieten de boys en girls van TSD echt weer een staaltje doorzettingsvermogen zien.
De jeugd, Corne Beekmans, Nabil Qoubbane en Loubna Driouch zetten een prachtig staaltje sparren neer. Wauw wat een kanjers en wat een toekomst. Ook Linda Beekmans die voor het eerst in een gewichtsklasse deelnam liet het kaas niet van haar boterham eten. Deze jonge dame scoorde erg hoog door haar doorzettingsvermogen en liet iedereen zien, dat ook zei de volgende keer weer van de partij is.

Toen was het de beurt aan de junioren, Dinand Verhoeven, die junior is, vocht tegen een senior van 20 jr. en werd 2de. Wat een prestatie.
Areeb Abass, die op zijn beurt de partijen won, door super scherp te knokken behaalde goud. Tilia Marouche, liet iedereen zien dat zij wel degelijk de queen of the ring was en behaalde eveneens goud. Als laatste junior was het de beurt aan Bryan Marien. Bryan altijd in voor een fijn partijtje knokken, ging door de eerste ronde heen met een mooie overwinning op techniek. De 2de partij werd toegekend aan zijn tegenstander die toch wat scherper vocht op het einde van de 2de ronde en daarmee ook de overwinning wist te behalen.   

Onze senioren waren aan de beurt. Oud gediende Lizzy van Wanrooij (na 6 jr weer terug in de ring) verbaasde vriend en ... tegenstander, door telkens maar weer terug te klimmen in het gevecht. Wat een spirit heeft deze jonge vrouw. Lizzy deelde ons mede, next time i kick more ass.
Jolijn van Eisen vocht haar partijen als vanouds en liet weten dat ook zei de volgende keer zeker de 1ste plst weer wil veroveren. Als laatste was het de beurt aan Atmane Qoubbane. Atmane stond na de eerste partij gewonnen te hebben, weer lekker te draaien tegen zijn 2de tegenstander. Helaas ging het voordeel naar zijn tegenstander waarbij Atmane uiteindelijk 3de werd.

Alle deelnemers gaan en zijn nu alweer aan het trainen voor de up-coming wedstrijd in Oosterwolde op 23 April a.s.
Het gehele TS.Dekker Selectieteam plus overige TSD deelnemers zullen hierbij aanwezig zijn. Dit toernooi is een verplicht ITL (International Taekwondo League) ivm het aankomend WK Sept-Okt 2017 te Barneveld.

Voor TSD was dit een zeer geslaagde dag met een zeer goed resultaat van maar liefst 10 prijzen.
Hierbij de namen van de prijswinnaars:

Areeb Abass 1ste plts Sparren Junioren
Loubna Driouch 1ste plts Sparren Jeugd
Tilia Marouche 1ste plts Sparren Junioren
Dinand Verhoeven 2de plts Sparren Junioren
Nabil Qoubbane 2de plts Sparren Jeugd
Jolijn van Eisden 2de plts Sparren Senioren
Lizzy van Wanrooij 3de plts Sparren Senioren
Bryan Marien 3de plts Sparren en 3de plts Tuls Junioren
Atmane Qoubbane 3de plts Sparren Senioren

TS.Dekker bedankt mede de Coaches Aaron Dekker en Amy Bressers voor hun toewijding en inzet op deze dag en ook Alex van Vreede en Stanley Portier enorm bedankt voor het scheidsrechteren en van vandaag. Ouders en supporters dank voor jullie positieve bijdrage en steun zoals altijd.

Taekwon. Sabum, Ad

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


02-04-2017
 
 
TS. Dekker scoort weer Kampioenen op Open Royal Dutch 2017
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)