Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taekwondo School Dekker WK
 

 

Taekwondo School Dekker klaar voor het WK.

Taekwondo School Dekker heeft met het TSD selectieteam (maaar liefst 15 leden) buiten de reguliere trainingen om extra trainingen georganiseerd. Zondag 10 Sept jl. vond de laatste (gezamenlijke) extra wedstrijdtraining in Boxtel plaats. Wat centraal staat in deze trainingen is met name conditie. Alleen met een goede conditie komen alle andere belangrijke aspecten zoals tactiek het meest tot zijn recht.

Wedstrijdplannen zijn besproken en uitgeprobeerd. Iedereen heeft veel tactieken en vaardigheden geleerd. Taekwondo School Dekker kan terugkijken op een sportieve periode van 1,5 jr, waarin het selectieteam is klaargestoomd door maar liefst 5 begeleiders, waaronder Boosabum Atmane Qoubbane, Boosabum Jolijn van Eisden, Boosabum / Coach Kevin van Weert, Amy Bresser / Floor Manager, Coach Aaron Dekker en Sabum Ad Dekker Team Manager / Ambassadeur van de Open World Championship 2017. Tevens zullen Boosabum Stanley Portier, Boosabum Tini Mitro, Alex van Vreede en Marcel van Brunschot optreden als Scheidsrechters namens TS.Dekker op deze WK.

Wij vertrouwen op een prachtig en succesvol WK  (25 Sept t/m/ 01 Okt ) waarvan iedereen ook kan genieten. Op de foto zijn alle selectieleden met de begeleiders en scheidsrechters. Iedereen is klaar voor het WK en heeft er veel zin in. Om mee te kunnen doen met het WK komen er ook kosten om de hoek kijken. Wij zijn onze sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan deze kosten.
Onze sponsoren zijn Eisden Education Udenhout, Autoservice Willy Steijger St Michielsgestel,
TShirtdeal Ridderkerk, DGS BV Haaksbergen en Kegel IT Berkel Enschot.

Om een kijkje te nemen in de wereld van Taekwondo en met name de WK, kijk op de volgende website. http://www.itfopenworlds.com of neem ook eens een kijken voor meer info op onze eigen site: www.tsdekker.nl ook zijn wij te vinden via Facebook.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


12-09-2017
 
 
Taekwondo School Dekker klaar voor het WK.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)