Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker
 

 

Taekwon-do School Dekker 8 Scheidsrechters rijker

Zondag 5 juni 07.00 uur vertrok TS.Dekker met 9 enthousiaste mensen naar het Friese Drachten voor de opleiding Taekwon-do Scheidsrechter D en B. Aangekomen in Drachten stond de koffie en de organisatie al klaar om ons in ontvangst te nemen. Het ochtendprogramma bestond uit theorie waarbij er vooral ook interactief met de cursisten werd omgegaan. Hier werden de rules and regulations goed uitgelegd zodat deze in de middag toegepast kon worden.

Na van een goede lunch en het fijne buitenweer te hebben genoten gingen de leden dan ook weer flink aan de slag. Enkele leden/deelnemers hadden hun dobok (Taekwon-do pak) bij en fungeerde als wedstrijdsporters. Het onderdeel sparren kwam aan bod. Na veel handelingen te hebben verricht, waarbij iedere cursist telkens in een andere rol terecht kwam, werd de dag afgesloten met een feedback bespreking.

Het resultaat was dan ook geweldig en iedereen is geslaagd als Scheidsrechter Taekwon-do.
Een geweldige opleidingsdag, waarbij TS.Dekker weer 8 nieuwe scheidsrechters mag verwelkomen. Tevens is deze Scheidsrechtersopleiding een verplicht onderdeel om later om te mogen gaan voor de zwarte band.

De geslaagden zijn: Alex van Vreede, AƤron Dekker, Tini  Mitro, Ralph Dikmans, Max Van Brunschot, Kayleigh Belemans, Romy Raaymakers en Marcel Van Brunschot allen van harte gefeliciteerd
Tini Mitro en Kayleigh Belemans van TS.Dekker zullen in Oktober 2016 opgaan voor hun zwarte band/ 1ste Dan Taekwon-do.

TS.Dekker zal 26 Juni met 10 leden ook deelnemen aan het Brotherhood toernooi te Uttrecht waarbij de nieuwe scheidsrechters van TS.Dekker ingezet zullen gaan worden.
Dank aan Harry van Schaik, Fred Dekkers en Jarne van Schaik voor het organiseren en begeleiden van deze mooie dag. Fijn dat ik ook ik deze dag mijn Inter en Nationale kennis/steentje aan jullie allen heb mogen bijdragen.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


05-06-2016
 
 
Taekwon-do School .Dekker 8 Scheidsrechters rijker
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)