Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Fitness&Combattraining Dekker's Defense
 

 

Fitness&Combattraining Dekker's Defense

Naast Taekwon-do, Hapkido, Boksen en Selfdefense start Ad Dekker het nieuwe jaar ook weer met Fitness&Combattraining.  Na inmiddels (eind 2015) begonnen te zijn met Fitness&Combattraining in de Dojo bij de Braken loopt het storm bij de groep van Dekker's Defense. Deze groep is speciaal opgezet voor mannen (vanaf 18 jr.) die een dynamische sport zoeken, maar eigenlijk door de bomen het bos niet meer zien. Men wil wel Fitnessen, maar weet niet hoe. Men wil Kick-Boksen, maar weet niet bij wie. Men wil mentaal getraind worden (doorzettingsvermogen creĂ«ren) maar weet niet waar. Men wil afvallen en voedingadvies, maar weet niet hoe. Bij Dekker's Defense komt dit allemaal aan bod en wordt er individueel advies gegeven.

Er is speciaal gekozen voor de leeftijd vanaf 18 jr. omdat mensen van deze leeftijdsgroep en ouder vaak op zoek zijn naar een een echte 1 op 1 begeleiding. De huidige groep bestaat uit mensen met een gemiddelde leeftijd van 35 jr.

Dekker's Defense biedt onder professionele begeleiding van Ad Dekker (gediplomeerd leraar sport en voeding) individuele hulp aan eenieder.De trainingen vinden plaats op de Maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de Dojo van de Braken te Boxtel.

Voor meer info mail je naar: tsdekker@googlemail.com

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


12-01-2016
 
 
Fitness&Combattraining Dekker's Defense
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)