Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS.Dekker op 14de Open Haaglanden
 

 

Prachtige prestatie van TS.Dekker op 14de Open Haaglanden.

5 leden van TS.Dekker behaalde Zondag 18 Oktober een mooie titel / prijs tijdens het welbekende Taekwon-do evenement de 14de Open Haaglanden. Na 5 jr. van afwezigheid op de wedstrijdmat, wist Kaleigh Belemans (Senior Dames A klasse - 68 Kg)  een welverdiende 1ste plts te halen. Dit door haar vermogen om door te zetten tijdens alle trainingen die ze de afgelopen maanden gevolgd heeft. Goud voor Kaleigh.

Ook Nationaal en Internationaal  kampioen Jolijn van Eijsden (Dames A klasse + 75 kg) wist de titel van Open Haaglanden Kampioen te bereiken. Jolijn liet wederom zien dat er met haar niet te spotten viel en behaalde daardoor de 1ste plts.Nieuwkomer en aanstormend talent Jenthe Herbers mocht na een prachtig gevecht te hebben geleverd naar huis gaan met Zilver. Ook Jenthe liet duidelijk zien dat zij voor goud ging. Nex time goud voor Jenthe nu de 2de plts.

Max van Brunschot, ( Jeugd Jongens A + 170 cm) heeft maar liefst 3 super partijen achter elkaar gevochten om zo uiteindelijk de 3de plts in de wacht te kunnen slepen. Een grote klasse voor dit jeugdlid met zoveel talent. Als laatste prijswinnaar en met veel nationale en internationale wedstrijd ervaring was Atmane Qoubbanne (Senior Heren A Klasse - 70 kg) aan zet en  wist Atmane als geen ander de wedstrijd te domineren. Na een korte afwezigheid op de mat, behaalde Atmane dan ook een geweldige 3de plts.

TS.Dekker is zich nu alweer aan het voorbereiden voor de wedstrijden in Nov en December die in Belgie en Nederland plaats zullen vinden. Iedereen van harte gefeliciteerd en tevens dank aan Aaron Dekker, Stanley Portier en Atmane Qoubbane voor het coachen en scheidsrechteren.

Voor meer info omtrent deze geweldige sport of over TS.Dekker: www.tsdekker.nl

Auteur Ad Dekker
Meer taekwon Do nieuws >>>>


18-10-2015
 
 
TS.Dekker op 14de Open Haaglanden
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)