Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS Dekker
 

 

TS Dekker geslaagde EHBO cursus volbracht met certificaat

Woensdagavond 29 april was het dan zover, wederom kregen we les van Piet Smulders (autoriteit op het gebied van EHBO) en Bert van Lijssel Cursusleider EHBO. Alle TS.Dekker leden waren dan ook vol spanning wat deze avond zou brengen. Er stond nml een examen gepland die volbracht moest gaan worden.

Alvorens we overgingen tot de orde van de dag, feliciteerde we eerst Kevin met zijn verjaardag, waarop wij allen door Kevin verrast werden met een eigen gemaakte appeltaart. Jamie jammie.
Ook was er voor deze avond een Lotusslachtoffer geregeld, genaamd Moussa. Wat kon die man in zijn rol opgaan zeg. We schrokken ontzettend van de gefaket aanvallen zoals Hartinfarct, Epilepsie, Hyperventilatie en Diabetes / Suikerziekte. Ook het sminken ging hem erg goed af zie de open botbreuk op de foto.

Boeiend luisterde wij dan ook naar de 87 jarige Piet Smulders die ons veel te vertellen had over de aandoeningen en verschijnselen waar je als sportclub / mens mee te maken kan krijgen. Bert van Lijssel liet ons ook nog het snel-drukverband aanleggen op de open-wond. Na de stabiele zijligging ook meerdere malen geoefend gehad te hebben, kwam er een einde aan de avond. En het goede nieuws was, Iedereen van "TS.Dekker was en is geslaagd" De geslaagden zijn:
Tini Mitro, Romy Raaijmakers, Ralph Dikmans, Kevin van Weert, Alex van Vreede, Aaron Dekker, Raymond Verberk, Ad Dekker

Chapeau aan alle leden van TS.Dekker voor hun inzet en enthousiasme en nogmaals enorme dank aan Piet Smulders, Bert van Lijssel en Moussa voor het geven van de lessen, informatie en ervaringen.
Namens TS. Dekker

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


29-04-2015
 
 
EHBO TS Dekker
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)