Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS.Dekker jubileum Sportkamp
 

 

TS.Dekker geslaagd jubileum Sportkamp

Eerder dit jaar 31 jan 2015, werd Taekwondo School Dekker uit Boxtel 25 jaar. Na de viering in januari besloten het bestuur en de in het leven geroepen  kampcommissie De Araa’s een jubileum kamp te organiseren. Vrijdag 18 september was het dan zover, de leden van TSD vertrokken vanaf chauffeurscafé de Ketting naar het verre Loon op Zand waar de kamplocatie was gevestigd. Eenmaal aangekomen was de sfeer meteen al gemaakt. Heel de locatie was al versierd met slingers en er speelde feestelijke, vrolijke muziek. De Araa’s bestaande uit: Aäron Dekker, Amy Bressers, Ralph Dikmans, Alex van Vreede en Dennis Hoenselaars waren namelijk van te voren al naar Loon op Zand vertrokken om alles voor te bereiden.

Er waren allerlei activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Om vrijdag maar meteen goed te beginnen was er een talentenjacht waarin de leden hun talenten die zij naast Taekwondo hadden te tonen. Er was dans, zang, cabaret en nog vele andere leuke optredens. De volgende dag was het vroeg wakker worden voor iedereen. Na het ontbijt was het tijd om het bos in te gaan voor een heus smokkelspel en levend stratego, de quiz die ’s avonds was georganiseerd verliep ook op rolletjes. De hersenen kraakten en de kaken deden zeer van het lachen. Toen brak zondag aan, de laatste dag, weer was er wat te doen. Sabum Ad Dekker was nu aan de beurt om een training te geven.
Helaas moet er aan alles een eind komen en zo ook aan ons kamp, maar niet zonder de nodige bedankjes en speeches. In de verschillende speeches werd eigenlijk allemaal hetzelfde gezegd: Op naar de volgende 25 jaar.  Iedereen was dik tevreden en ging voldaan naar huis.
Taekwon-do School Dekker is niet zomaar een Martial Arts  school , maar een vereniging  waarbij alle leden jong en oud gezien worden als familieleden .

Sabum Ad, wil iedereen bedanken voor het geweldige weekend en bedankt met name Amy Bressers, Dennis Hoenselaars, Ralph Dikmans, Aaron Dekker en Alex van Vreede (de Aara’s) voor het organiseren van dit geweldig mooie weekend.  Ook bedanken we het bestuur van TS.Dekker , bestaande uit Stanley Portier, Tini Mitro, Kevin van Weert, Alex van Vreede voor hun wijsheid, steun en inzet van de afgelopen jaren.  Tevens dank aan Atmane Qoubanne voor zijn technische kennis en vriendschap die hij altijd en met iedereen deelt.
Last but not least, wil ik mijn vrouw Marij enorm bedanken voor haar begrip en liefde die ze me geeft in al datgene wat ik onderneem.

 
 


20-09-2015
 
 
TS.Dekker jubileum Sportkamp
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)