Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ad Dekker 6e Danexamen
 

 

Ad Dekker behaald 6e Danexamen

Dinsdag 27 Okt 2015 heeft Ad Dekker 6e Danexamen gedaan bij Master Sanders (ITF Headquarters Nederland) in zijn eigen Dojang in Helmond. Het was een verademing om jezelf zo welkom te voelen op een Danexamen. Deed me denken aan het examen dat ik ooit bij Generaal Choi Hong Hi (grondlegger Taekwon-do) heb gedaan.Master Sanders begon met me op mijn gemak te stellen. Daarna namen we door wat hij graag wilde dat ik zou laten zien en bij de stapsparringen en het zelfverdedigingsstuk was hij zelfs mijn partner. Ik denk dat er maar heel weinig Masters zijn die zo met je omgaan tijdens een examen.

Het examen duurde bijna 1½ uur en ik ben liters zweet kwijtgeraakt maar ik was zeer trots en dankbaar toen Masters Sanders me mededeelde dat ik geslaagd was voor mijn 6e Dan.
ITF Headquarters Korea en Master Sanders, enorm bedankt voor alle tijd, wijsheid en vriendschap die ik heb mogen ontvangen.

Taekwon en KAMSAHAMNIDA !!
Sabum Ad

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


27-10-2015
 
 
TS Dekker
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)