Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jolijn van Eijsden 2e op WK
 

 

Jolijn van Eijsden van Taekwon-do School Dekker 2e op WK

Jolijn Van Eisden van Taekwon-do School Dekker is zaterdag 26 juli tijdens het wereld kampioenschappen In Rome 2e geworden. Een schitterende prestatie voor Jolijn van Eijsden. Eind 2012 wist zij door enkele aansprekende resultaten de aandacht te krijgen van de bondscoach en bondstrainer en werd zij opgenomen in de Nederlandse selectie voor het EK in Barcelona.

En niet zonder resultaat, zij werd in Barcelona Europees Kampioen bij het sparren in de senior A klasse. In het teamsparren kwam ze op hetzelfde kampioenschap tot een 3e plaats. Op 23 juni 2014 werd jolijn van Eisden in Boxtel uitgeroepen als sportvrouw van het jaar. Taekwon Sabum leraar Ad Dekker is zeer trots op Jolijn met het behalen van dit ernorme succes.

MeerTaekwon do nieuws >>>>


26-07-2014
 
 
Jolijn van Eijsden
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)