Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Defence Center Boxtel scheidsrechter rijker
 

 

Defence Center Boxtel scheidsrechter rijker

Op zondag 16 april 2023 vond er een scheidsrechterscursus(hoek- en matscheidsrechter) Taekwon-Do plaats in Utrecht. Deze dag werd georganiseerd door Tjamie Sports in samenwerking met Defence Center Boxtel namens ITF HQ Korea.

De cursus werd verzorgd door ervaren scheidsrechters Fred Dekkers (Tjamie Sports) en Jolijn van Eisden van Defence Center Boxtel. Ervaren scheidsrechters die hun kennis en ervaring deelde met de cursisten, zodat ze alle ins en outs van het scheidsrechtersvak konden leren. Het was een praktische cursus met inleidingen en oefeningen in de praktijk. Er werd ook speciale aandacht besteed aan de regels van verschillende bonden en hoe je daarmee omgaat bij open wedstrijden. Daaropvolgend werd de dag afgesloten met een praktijkexamen. Het was een inspirerende dag waar veel deelnemers veel van hebben geleerd.
Het belang van goed opgeleide scheidsrechters kan niet genoeg onderstreept worden.
Scheidsrechters zijn medebepalend voor de kwaliteit en veiligheid van een wedstrijd. Door het volgen van de scheidsrechterscursus kunnen de bestaande scheidsrechters hun kennis en vaardigheden verbeteren en de aspirant scheidsrechters een certificaat behalen om bij wedstrijden te mogen jureren. 
Eén van de deelnemers die de scheidsrechterscursus met succes heeft afgerond, is Dharsika Santhamariyadas van Defence Center Boxtel. Zij heeft nu de juiste kennis en vaardigheden om als scheidsrechter bij Taekwon-Do wedstrijden op te treden en versterkt daarmee het bestaande scheidsrechterscorps van Defence Center Boxtel. 

We willen de organisatie bedanken voor het mogelijk maken van deze scheidsrechterscursusdag en kijken alweer uit naar de volgende cursusdag (tul en speciale technieken) welke zal plaatsvinden op 4 juni 2023. 
Kortom, we feliciteren alle geslaagden met hun prestatie en we kijken uit naar hun optreden als scheidsrechter bij toekomstige Taekwondo-wedstrijden.

Geïnteresseerden in deze sport kunnen altijd twee proeflessen volgen om te zien of ze later ook eens willen stralen in de ring onder begeleiding van twee zeer ervaren, vriendelijke en fanatieke instructeurs. Naast taekwon-do mag er voor het zelfde geld ook mee worden mee gedaan aan:


Boksles  

op maandag van 19.30 uur tot 20.30 uur (vanaf 10 jaar) 

BBB/HIIT

op maandag van 19:30 uur tot 20.30 uur (vanaf 14 jaar)  (enkel voor dames, les van een vrouwelijke instructrice.)

Kickboksles  

elke donderdag van 18.30 – 19.30 uur (vanaf 6 jaar tot 13 en  elke donderdag van 19.30-20.30 uur (vanaf 14 jaar

Taekwon-do

elke dinsdag en vrijdag van 18.30- 19.30 uur. (Vanaf 5 jaar tot 13 jaar) en elke dinsdag en vrijdag van 19.30- 20.30 uur (vanaf 14 jaar)

Ladies Only

elke woensdag van 19.00- 20.00 uur kickboksen (vanaf 13 jaar) elke woensdag van 20.00- 21.00 uur boksfit (vanaf 18 jaar) (enkel voor dames, les van een vrouwelijke instructrice.)

 
Alle lessen vinden plaats in het gymzaaltje bij Wilgenbroek in de Dr. De Brouwerlaan 74 in Boxtel. Meer informatie via info@defencecenterboxtel.nl, www.defencecenterboxtel.nl of 06-30958982. 

Auteur: Ralph Dikmans
Meer Defence Center Boxtel nieuws >>>>


16-04-2023
 
 
Defence Center Boxtel scheidsrechter rijker
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)