Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Defence Center Boxtel weer succesvol eerste wedstrijd seizoen
 

 

Defence Center Boxtel weer succesvol eerste wedstrijd seizoen

Jong geleerd is oud gedaan. Een spreekwoord wat zeker op gaat voor de leden van Defence Center Boxtel die afgelopen zondag al vroeg in de veren moesten voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen? Alhoewel, deze leden zijn in tegenstelling tot andere sportscholen niet gestopt met trainen. Om in hun beste doen te blijven, zijn ze de hele zomer(vakantie) onder bezielende leiding van Sabum Atmane Qoubanne door gegaan met wedstrijdtrainingen.

Dus toen er twee toernooien gehouden werden op dezelfde dag, had DCB de keuze. Of een laagdrempelig toernooi voor alleen kinderen of een ook voor volwassenen. Er werd gekozen voor het laatste. En dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen, bleek vandaag tijdens de Rotterdam Taekwon-do Cup 2022. Maar liefst 9 strijders namen Qoubanne en medecoaches Kevin van Weert en Ahmed Qoubbane mee. Ook Jolijn van Eisden, die normaliter onder andere de dames van Ladies Only traint, trad als scheidsrechter én deelneemster.

De strijd was lastig, de poules vroegen het uiterste van de deelnemers, maar toch wist DCB meerdere keren eremetaal mee naar huis te nemen en hun naam meer en meer te vestigen in de taekwon-do wereld.
Dit waren de toppers die streden vandaag:

Lena Andrzejewski, zilver.
Corné Beekmans, Dion Seevarajah en Edwin Voets alle drie brons.

Aaliyah Zahraoui, Lola Groeneveld, Mohamed Noah Kissami, Youssef Zahraoui vielen nét buiten de prijzen, maar hebben zeer waardig gestreden op dit pittige toernooi.


Auteur: Ralph Dikmans
Meer Defence Center Boxtel nieuws >>>>


25-09-2022
 
 
Defence Center Boxtel weer succesvol eerste wedstrijd seizoen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)